тръби

Препарати за отпушване на канали

Препарати за отпушване на канали и справяне с неприятното задържане на водата. Лесно боравене с предлаганите артикули и доказан резултат за справяне с проблема.
Ефективно отпушване на запушени и задръстени тръби и канали с препарати. Гарантирано качество, с което ще се почувствате много добре.

Отпушване на канали, тръби и тоалетни

Ние предлагаме бързо и ефективно отпушване на канали и запушени тръби. Работим с модерни препарати и премахваме нежеланите проблеми от дома Ви.

Ефикасно отпушване на всичко запушено във вашето жилище. Ще се изненадате от бързината, с която работим и професионализма ни. Опитайте.

СТРОМАТ - метали и метални изделия от 1990 г.

Търговия и производство на метали и метални изделия от 1990 г. Производство на метални врати, покривна ламарина, Улуци, водосточни тръби, поли, челни обшивки, скоби и др. Поддържа на склад профилни тръби, шини, кръгли тръби, СО, ГВ винкели, швелери, черни и поцинковани ламарини, арматурно, бетонно желязо и заготовки, арматурни мрежи и др. Рязане и огъване на ламарина по спесификация на клиента, производство на различни профили и конструкции. Изработка на нестандартни поръчки.

Атали ООД предлага висококачествени неръждаеми стомани.

Атали ООД предлага висококачествени неръждаеми стомани.
Ламарина - матова, шлифована, огледална и декоративна. Шини, плътнии - пръти, шестостени и квадрати, винкели, полукръгове, профили, тръби - кръгли, квадратни и правоъгълни.

Аква Сървис - Ремонт на бани

Aвариини ВиК услуги и Ремонти!
Отпушване на канали, отстраняване на течове и аварии, смяна на ВиК тръби в апартаменти, монтаж на радиатори и санитарния!
Присъединяване към уличната мрежа на тръбопроводи, изграждаме цялостни ВиК трасета и разводки, направа на изкопи. Изграждаме отоплителни инсталации с водна риза на дърва, въглища, пелети, екобрикети, газ, ток и нафта, работим със всички съвременни материали!
Извършване на ЦЯЛОСТЕН ремонт на бани с PVC плоскости – един практичен, иновативен и функционален метод на цена 2999лв. всичко

Разпространи съдържание