украса

Коледа

Един уеб сайт за най-светлия християнски празник - Коледа, хубави коледни песни, празнични пожелания и картички и как да сме в чудесно коледно настроение. Посетете нашия адрес и се забавлявайте.

Нова година

Един сайт за Нова година, песни, пожелания и картички и как да сме на върха в новогодишната нощ. Много интересни и любопитни идеи за това как да си прекарате добре напълно безплатно.

Арт галерия и работилница

Изработка на художествени изделия от текстил,уникални плетени бижута ръчна изработка,накити от кожа,етно бижута,
дрехи авторски дизайн,арт чанти и арт шапки в комбинация с плетиво и кожа или само плетени,сувенири,картини,
мартеници от вълна-всичко това на едно място.

Ръчно изработени картички и покани

Вьв „Framboise” създаваме единствени по рода си съкровища – уникални картички за Вашия специален повод, сватбени покани, картички за рожден ден, коледни картички, бебешки картички, валентинки, украсени фотоалбуми, ръчно направени бонбониери, оригинални опаковки и наистина уникални парти украси.

Ракхива - луксозни опаковки на едро и дребно

Ракхива предлага голямо разнообразие от материали за опаковане на подаръци и сувенири. Хартиени торбички и торбички за подаръци, цветни картонени опаковки и кутии за подаръци, подаръчни торбички, луксозни опаковки и опаковки от картон за специалени поводи. Цветна хартия за опаковане на подаръци. Тишу хартия, органза, целофан, панделки и шнурчета за опаковане и декорации на букети. Поздравителни картички и покани. Украса за сватбени тържества и партита. Предлагаме естествени материали и еко опаковки. И изобилие от идеи за аранжиране и декорация.
On-line поръчки & Безплатна доставка!

ВАЙС ТИМ ЕООД - алпинисти - реклама

Алпинисти специалисти в РЕКЛАМА - калканна живопис, билбордове, транспаранти, монтаж на тежки конструкции на труднодостъпни места, демонстрации и представяния, каскади, TV, СТРОИТЕЛСТВО - ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ, хидроизолация, боядисване, водостоци, и др.

Агенция за тържества

Иа мирабеле е агенция за организиране на тържества. Предлага пълно обслужване от кетеринг и украса до анимация и фотография. Иа мирабиле организира лични празници, сватбени тържества, корпоративни събития, тийм билндинг събирания и други.

Онлайн магазин за цветя и подаръци

Онлайн магазин за цветя и подаръци предлага подаръци за всеки вкус, за жени и мъже, за колекционери, предмети за украса, материали за декорация, статуетки, различни оригинални фигурки, часовници, красиви керамични и стъклени вази, гоблени, ръчно изработени подаръци, рамки за снимки, свещи и уникални свещници, аромати, подаръци и украси за Коледа, Свети Валентин и Великден, кошници от ратан и филц, аксесоари за вино, аксесоари за дома, украси за стена,сервизи,чаши,кухненска декорация,съдове за аранжиране на свежи, изкуствени и сухи цветя, букети, аранжировки, опаковки на подаръци и много други.

Разпространи съдържание