фабрика

Мебели за дома на ниски цени

„ПЕРФЕКТ МЕБЕЛ” ООД е фирма утвърдила се на пазара с добрата си работа и коректното отношение към клиента. Разполагаме с магазин и производствен цех в гр. София. За да задоволим и най-изисканият вкус ние сме изградили добре обучен екип състоящ се от дизайнери, проектанти, конструктори, шофьори и монтажни екипи

Бонбонена фабрика Алпи Комерс

Бонбонена фабрика Алпи Комерс предлага богата продуктова гама от шоколадови дъвчащи бонбони, твърди бонбони ментол евкалипт, нискокалорични бонбони, млечни бонбони, зърнени бонбони, карамелажни бонбони, мини дропс със плодов аромат, билкови бонбони, парфюмиращи бонбони и много други вкусове. Фабриката притежава необходимите международни сертификати за безопасност и качество на храните ISO 9001:2000 и НАССР /ISO 22 000:2005/.

ОБУВНА ФАБРИКА ШУУЗ

Производство на мъжки и дамски обувки.Oбувна фабрика Шууз е с дневен капацитет от около 200-300 чифта.Всеки сезон се разработват и пускат на пазара по 50-60 нови модела съобразени с последните модни тенденции.Съотношението цена-качество прави нашите обувки,предпочитана марка на пазара.Фирмата произвежда обувки от висококачествени естествени материали.Нашата основна цел е задоволяване изискванията на нашите клиенти.

Oбувна фабрика SHOOZ

Производство на мъжки и дамски обувки от естествени материали.Обувна фабрика SHOOZ е сред лидерите на пазара на обувни изделия.Дневният капацитет на фирмата е около 200-300 чифта.Всеки сезон се разработват и пускат на пазара по около 50-60 нови модела,съобразени с последните модни тенденции.Съотношението цена-качество прави обувките SHOOZ предпочитана марка сред нашите клиенти.

Разпространи съдържание