фолио

Термосвиваемо фолио

Полигруп ООД е водещ производител на полиетиленови продукти - термосвиваемо фолио, стреч фолио, торби от LDPE и рециклиран материал, маркучи и много други. Производствената база на фирмата се намира в гр. Асеновград. Компанията е и голям износител на полиетиленови продукти.

Аеропласт, полиетилен - високо качество, високи стандарти

Фирмата ни продължава да се развива като водеща в производството и предлагането на вътрешния и външните пазари на: Антистатични полимерни опаковки с междинен слой от въздушни балончета (ролки); Обикновени полимерни опаковки с междинен слой от въздушни балончета (ролки); Ламинирани полимерни опаковки с междинен слой от въздушни балончета (ролки); Различни видове обикновени полимерни филмови обвивки; Опаковки от разпенен полиетилен (ролки); Рециклирани полиетиленови опаковки от полиетиленови отпадъци и добиване на гранулати за производство на опаковки.Едно от предимствата на фирмата е използване

LLumar – Автомобилни фолиа, Сградни фолиа, Енергоспестяване

Автомобилните фолиа на LLumar предлагат една чудесна възможност за вашия стар автомобил да промени вида си и предоставят възможност на чисто новата Ви кола да започне да изглежда перфектно.Освен външния вид фолиото на нашата фирма намалява температурата в колата Ви с до 20 градуса през лятото.Лятото е сезон, през който температурата в автомобила Ви би могла да се покачи до 50 градуса целзий.Ако обаче вашите стъкла са затъмнени с фолио LLumar температурата би могла да е с 20 градуса по-ниска, освен това притежавайки автомобил с монтирано фолио за стъкло вие бихте могли да си спестите до

Офсетов печат, флексопечат от ДИКОВ 90

Фирма "Диков 90" - проектиране на гъвкави опаковки и изработване на фотополимерни клишета за флексопечат. Офсетов печат. Работи в Пловдив, Асеновград, София и цяла България. Дизайн и печат на рекламни материали – визитки, брошури, етикети.

Фирмата предлага пълен набор фотополимерни клишета за флексопечат, тампонен печат, както и спомагателни реклмани материали - компресивни подложки, монтажно и самозалепващо фолио, двойнозалепващи лепенки, етикети. Дизайн и печат на брошури, визитки.Екип специалисти в графичния дизайн са на Вашите услуги.

“Артвижън” ООД - производство и монтаж на рекламни инсталации

“Артвижън” ООД специализира в производство и монтаж на рекламни инсталации от всякакъв тип, включително метални конструкции и еталбонд. Ние сме специалисти с дългогодишен опит в направата на билбордове от винил, фолио, брезент, брандиране на автомобили, табели, светещи реклами, обемни букви, сенници, тенти, ветроупорни завеси и винил кристал. Притежаваме собствена производствена база и съвременни машини за рязане на метал, печатащи плотери, преси, пълноцветен печат. Креативният екип ще изслуша и приложи професионално и най-смелите Ви идеи.

Подово отопление ENERPIA Корея

Продажба подово отопление ENERPIA Корея

Инфрачервено отоплително фолио (220W/кв.м) ENERPIA, Корея за подово отопление - нова система за отопление, която позволява да спестявате енергия:
Предлага се в следните размери според широчината: 50 см, 80 см, 100 см
Подходящо е за сухи помещения и се поставя по ламинат, линолиум, паркет,
дървен под Излъчва инфрачервени лъчи и отрицателни йони, изключително
полезни за здравето. Бързо се загрява и в същото време бързо изстива.

Принцип на работа
• При нагряване фолиото излъчва инфрачервени лъчи. Те, подобно

Разпространи съдържание