фън шуй

Фън Шуй Консултант

В продължение на хилядолетия изкуството ФЪН ШУЙ е помагало на хората да внасят хармония в домовете си. Ако искате животът Ви да тече по желания от Вас начин опитайте ФЪН ШУЙ.

Фън Шуй Магазин – Сувенири, Амулети, Бижута, Езотерика и Ароматерапия

Ние от www.FunShui.bg предлагаме най-популярните Фън Шуй сувенири на най-изгодните цени. Ако сте търговец и желаете да получите отстъпка за пазаруване на Фън Шуй сувенири на едро, ние ще се постараем да ви предложим възможно най-изгодна цена. Предлагаме възможност за посещение на курсове по Фън Шуй, както и частни консултации с Фън Шуй спрциялист консултант. Внесете щастие и хармония в живота си с Фън Шуй подарък от нашия Фън Шуй магазин.

Фън Шуй

Добре ли се чувстваме у дома и на работа? Доволни ли сме от своите успехи и кариера? В семейството цари ли мир и съгласие? Ако всички отговори са положителни, вие сте щастлив човек. Но ако искате да промените нещо, можете да се обърнете за помощ към ФЪН ШУЙ. Често за постигането на положителни резултати е достатъчно малко помощ и ограничени средства.

Медитацията укрепва човешката аура

Хората с отрицателна аура често са сериозно болни, независимо дали това се дължи на физическо, умствено или духовно заболяване. Пиенето, пушенето, вземането на наркотици може да отслаби вашата аура. Стресът, конфликтите- също. Престъпността, девиантно поведение, злоупотреба в службата могат да променят човешката аура и тя да стане тъмна като нощта. Отрицателната аура може да бъде изключително мощна, което задълбочава вътрешната криза и може да влияе на хората в много по – висока степен.

Разпространи съдържание