Целулит

Домашни фитнес уреди. Crazy Fit Massage

Фирма "Resttechnology"OOD, се занимава с разпространение на уреда Crazy Fet Massage (познат още като Vibro Plate-на кратко-VP).

Ние можем да ви предложим уред за стимулиране на метаболизма и изгаряне на мазнините,които е
добро средство за отслабване и грижа за постоянния тонус. Тренажорът е с неограничено приложение и
се използва както от професионални спортисти, така и от фитнес инструктори и терапевти.

Проявете любопитство към:

– Промоционалните ни цени.

– Качеството и гаранцията с кoнкурентни предимства.

– Грижата за вашето тяло и това на вашите клиенти.

Ябълков оцет-натурален

Домашен органичен ябълков оцет
Изработен от домашно отглеждани ябълки по традиционни методи.
Той се използва при лечение на редица заболявания
Нашият домашен ,органичен Ябълков оцет е непастьоризиран и е направен от прясно пресованите месести части на ябълките, които са напълно узрели. Непастьоризиран и е буквално жив. Той е мътен, тъй като оцетната "Майка"е в него.
Изчистеният ябълков оцет обикновено е пастьоризиран, което означава, че е загряван,за да се премахнат всички примеси. Този е бистрият ябълков оцет, който намирате в магазините. Нашият натурален ябълков оцет

Продукти против косопад, оплешивяване и целулит

Ако сте мъж, който страда от косопад и оплешивяване или сте жена, която има целулит, продуктите на DS Laboratories са вашето спасение, с доказан резултат. Продукти против косопад, целулит, акне, бръчки и пърхот създадени от DS Laboratories. Премахнете косопада и целулита!

Фирма Санте БГ - апаратура за естетика, травматология и спорт!

Фирма Санте е търговска фирма за продажба на апарати LPG, Power Plate, Oxy Life, FOCUSHАРE-кавитация и кремове за домашна и професионална употреба Gatineau, Bio Secure, LPG. Френските апарати LPG се борят с целулита, мастните натрупвания, отпусната кожа, венозна недостатъчност. Power Plate апаратите са вибрационни платформи за отслабване, фитнес, стречинг, анти целулит и други.

Разпространи съдържание