частна детска градина

Частно Училище

Частно Училище Увекинд насърчава и създава мислещи, отговорни и балансирани млади хора, отдадени на ученето и вдъхновени от предизвикателствата на постоянно променящия се глобален свят.

Частна детска градина Малки Стъпки в Симеоново, София

Англоезична детска детска градина в София - Малки Стъпки, квартал Симеоново. Предлагаме обучение на английски език на деца от 2 до 7 години. Little Steps е детска градина в Симеоново, английска детска градина, детска градина с английски, детска градина в София.

Детски Ясли София

Киндер Брайт - частна детска градина в София. Предлага чуждоезична среда за възпитание и обучение на децата по Валфдорската педагогика в здравословна среда. Комплексът е от малкото здравословни частни детски градини в София.

Частна детска градина "Слънчева усмивка"

Частна детска градина „Слънчева усмивка“ се помещава в уютна триетажна къща в кв. Овча купел. Разполага с три обширни помещения за игри и занимания, четири спални, лекарски кабинет, физкултурен салон, кухня със столова, детски санитарни възли и просторен двор. В атмосфера близка до семейната среда и с помощта на квалифицирани педагози, Вашите деца бързо и лесно ще се интегрират в групите и новия им дом. Нашата детска градина предлага целодневно обучение в групи не по-големи от 6 до 8 деца.

Разпространи съдържание