all inclusive

Амигос Травъл - хотели и почивки в България, Гърция, Турция, Тайланд

Амигос Травъл е туроператор и туристическа агенция. Лиценз № РКК-01-05857.

Предлагаме бързи и лесни резервации чрез интернет и на място в нашия офис:

-Почивки и екскурзии до: Египет, Италия, Гърция, Турция и още много екзотични дестинации в Европа и по света
-Почивки в България
-Резервации за хотели в България и по света
-Резервации на самолетни билети
-Резервация на автобусни билети
-Мероприятия в България и чужбина

Поддържаме най-популярните и удобни начини за разплащане. Сигурност за Вашата резервация гарантирана от застраховката ни "Отговорност на туроператора".

На море

Почивка на море, хотели на море, квартири на море, оферти за почивка на море. Туристически справочник за хотели, апарт хотели, семейни хотели, къщи за гости, квартири и вили на море.
На море в България и чужбина. Промоции, изгодни оферти, запитвания, информация, снимки, цени, пътеводител за морските хотели и курорти.
Каталог с хотели и квартири по българското черноморие. Промоции за почивки на море в Гърция, Турция, Кипър, Малта, Португалия, Хърватска, Италия и други.

Perla Sun Park Hotel

Един нов 4-звезден хотел, разположен на Южния плаж в гр. Приморско. В непосредствена близост се намира Дяволската река, както и т.нар. Кралска Дъбова Гора. Уникалната природна комбинация – море, река, гора – прави хотела особено атрактивен.

Хотел Перла Сън разполага с Основен ресторант, Лоби бар, Скай бар, Бар басейн, детска площадка, сцена за анимация, външен басейн, СПА център, зала за конференции.

Внимателно подбраните програми и вълнуващи забавления през целия ден, гарантират една перфектна ваканция и за най-малките ни гости.

Хотелът работи на база All inclusive

Разпространи съдържание