obuvki

Обувки PRESTIGE - Онлайн магазин за Обувки, Ботуши, Боти, Сандали, Чехли, Чанти

Един от най-добрите български онлайн магазини за обувки. Българско производство и вносни, бални обувки, официални мъжки, дамски, и детски обувки. Obuvki online.Всяка седмица интересни и нови модели съобразени с модните тенденции на най-добри цени

Albaluna - верига магазини за обувки

В магазините Albaluna ще откриете разнообразие от дамски и мъжки луксозни обувки, боти и ботуши, както и чанти. Продуктите са от естествена кожа. При нас ще откриете и луксозни модни аксесоари като дамски и мъжки колани, портмонета, каскети и други. Част от продуктите носят марките MOSCHINO, ARMANI JEANS, Laura Biagiotti и Roberto Botticelli.
София, Бул. „Витоша” №66
тел:0887 198 149

Oбувна фабрика SHOOZ

Производство на мъжки и дамски обувки от естествени материали.Обувна фабрика SHOOZ е сред лидерите на пазара на обувни изделия.Дневният капацитет на фирмата е около 200-300 чифта.Всеки сезон се разработват и пускат на пазара по около 50-60 нови модела,съобразени с последните модни тенденции.Съотношението цена-качество прави обувките SHOOZ предпочитана марка сред нашите клиенти.

Дамски Обувки

Добре дошли в онлайн магазин за обувки и чанти Едишън. Подарете си самочувствие !
ОТСТЪПКА от 7 % за всяка покупка на обувки или чанти. При закупуване на два чифта отстъпка е 10%,при закупуване на три и повече чифта отстъпка 10% + безплатна доставка.

Онлайн магазин Zebra Online

Http://www.zebra-online.com/ е с един от най-развитите каталози на дамски и мъки обувки в най-различни варианти и номерации. Магазинът предлага не само обувки а и чанти, направени от висококачествени материали.

Разпространи съдържание