Сервизи | Директория с български сайтове

Тунинг BG

Ние събираме за вас всичко най-интересно от света на тунинга. Предлагаме ви най-интересните новини придружени с богат снимков и видео материал.
Само при нас може да намерите всички тунинг сайтове, форуми и онлайн магазини от българското интернет пространство.

Сервиз Powergas – газови и метанови уредби, авторемонти, лизинг

Екипа е с дългогодишен опит в инсталирането на газови, метанови уредби и всички авторемонтни услуги. Предлагаме лизингови схеми, поддръжка, ремонт и диагностика. София, ул. „Антим I“ 2А, 0877087164; 0886978936, www.powergas.bg

Професионално боядисване на износени кожени салони, волани, топки на скоростен лост

-Професионално боядисване на износени кожени салони , волани ,топки на скоростен лост

-Ремонт и възстановяване на повредени пластмаси ,дръжки ,кори на врати ,еърбеци ,арматурни табла

-Регенерат на гумени волани

-Повече за нас на адрес AVTOINTERIOR.COM

АВТОИНТЕРИОР 2000 Тел. 0878 254 354

-Работим с куриери за цялата страна

Проспийд Моторспорт

„Проспийд Моторспорт” разполага с изчерпателна техническа информация и необходимата техника и софтуер за поддръжка и ремонт на Европейски и Японски автомобили. Техническата база включва собствени компютърни системи за диагностика, оборудване за термични и метало-обработки. Екипът на „Проспийд Моторспорт” работи изключително и само със специализирани висококачествени инструменти и консумативи.

Поддръжка и сервиз на автоклиматици

Ние сме сайт който ви предлага ремонт, поддръжка, сервиз и доливане на фреон. Още информация за автоклиматиците може да видите в нашият сайт. Всичко това на много добри и достъпни цени.

Руска нано добавка против износване на двигателя

Руска нано добавка за масло РиМЕТ - сигурна и дълготрайна защита на двигателя чрез наночастици – БЕЗ РЕМОНТ.Лесен за употреба РиМЕТ се излива в ново масло на двигателя и възтановява износването между метални повърхности: бутало-цилиндър, основни и биелни лагери, разпределителен вал и др. Увеличената компресия вдига мощноста до 20% и намалява разхода на гориво и масло.Защитното нано покритие остава и след смяна на маслото още 50 000 км.
Римет е сертифициран по ISO 9001:2008 от BUREAU VERITAS Certification.
Принцип на действие и подробно описание ще намерите на www.rimetbg.com

Газов инжекцион

Ниските цени които предлагаме за монтаж на инжекционна газова уредба, високата надеждност и икономичност които постигаме с качествен монтаж и настройка, спомагат за постигане на висока рентабилност и бързо изплащане на закупената газова уредба. Ако търсите сервиз в който да извършите тази процедура - заповядайте при нас за да свършим това което желаете.

Автомасла

Online магазин за автомобилни масла и добавки, може да закупите маслото за вашият автомобил направо от сайта.Доставка с куриер и наложен платеж. Заповядайте и във фирмения ни магазин на адрес: бул. А.Стамболийски 255 за смяна на място. Е-мейл: info@automasla.eu ; Мобилен телефон: 0888 773 616; 0888 614 000 www.automasla.eu

"Балканско ехо" ЕООД

Фирма БАЛКАНСКО ЕХО ЕООД е производител на подемно-транспортни кранове – проектира, осигурява монтаж и ремонт на системите и компонентите им. Сред продуктите са електротелфери от 0,5 t. до 32 t., има взривозащитени от 1 t. до 16 t., с монорелсови и кранови механизми на придвижване, статични. Конструират се и комплектни кранови системи – мостови, висящи, стоящи и конзолни кранове с плавно придвижване с честотно управление. В техните заводи се правят и трифазни асинхронни електродвигатели с вградена спирачка, телферни електродвигатели, електродвигатели с външен ротор.

Автосервиз Софгаз

Сервиз за газови уредби и газов инжекцион на пропан бутан и на метан. Лизинг, монтаж, диагностика в София. Предлагаме италиански, български и турски системи на ниски цени. Оторизиран сервиз на марките BARDOLINI, CARGAS VEGA и MAX OBD за София и региона. Работим и с LOVATO, TOMASETTO, ZAVOLI, MIMGAS, BRC.

Разпространи съдържание