Енергетика и осветление | Директория с български сайтове

Генератори за ток. Агрегати. Подемна и малогабаритна техника. Складово оборудване

Рентекс ЕООД предлага продажба на нови генератори за ток, подемна и малогбаритна техника, както и скалдово оборудване марка Pramac. Работата и изпълнението на продуктите на Pramac винаги са гарантирани във времето. Рентекс може да предложи на своите клиенти най-изгодните цени за агрегати за ток, както и за другите продукти, които Pramac произвежда с 1 гопдина гаранция. Pramac предлага на българския пазара дизелови генератори с двигатели Perkins, Yanmar, Deutz, Volvo, бензинови агрегати за ток с оргинални двигатели Honda, любителски генератори, водоструйки, телфери, палетни стакери и колички, мотокари и електрокари, водоструйки, осветитълни кълба и кули и други.

Тилком ООД

ТИЛКОМ ООД е разпространител на на електроматериали, кабели и кабелна арматура. Доставя продукти на Елкабел АД, Емка АД, Гамакабел, General Electric, Shneider Elektric, OEZ, ABB. Официален партньор на турската HES HACILAR ELEKTRIC и на френската NILED за кабелна арматура. Работи с оптични и медни информационни кабели, силови кабели, кабелни лавици и канали, кабели и проводници с каучукова изолация, изолирани шнурове, медни и проводници за въздушно окачване, както и пълна гама ел. апаратура. Клиенти на компанията са БТК, НЕК, Мини Марица Изток и много други. Складове в гр.

Слънчеви колектори от БННС

БННС ЕООД проектира, изгражда и внедрява фотоволтаични соларни инсталации – соларни панели, слънчеви колектори, слънчеви бойлери и други. Фирма БННС е създадена през 2006 година и е член на съюза Българската фотоволтаична асоциация и на Производителите на екологична енергия.

Изграждане на ел.инсталации и окабеляване в София-ниски цени

Нашата фирма предлага монтаж, демонтаж и ремонт на ел. инсталации, домакински електроуреди и всичко, свързано с електричеството, затова ако имате нужда от това веднага се свържете с нас и ние ще Ви помогнем.

Разпространи съдържание