Селско стопанство | Директория с български сайтове

Селскостопанска социална мрежа - Агросъвети

Agrosaveti.com е първата социална мрежа в България, насочена изключително към потребителите с интереси в областта на селското стопанство. Социална мрежа за създаване на контакти и споделяне на информация в областта на селското стопанство.

Разсад, зеленчуко разсадопроизводство

Производство на разсади, разсадопроизводство на зеленчукови разсади, Домати, Краставици, Пипер, Патладжан, Пъпеши, Дини, Салати и Марули, Тиквички, Целина, Праз, Зеле, Подправки, Цветя, високо качество на продукцията. Христо Родинов и Дарина Родинова. с. Страшимирово, обл. Варна. на брега на Варненското езеро.

Агро фирми | Агро бизнес | Земеделски производители | Селско стопанство

Сайт за агро фирми, земеделски производители, кооперации които нямат свой собствен или имат, но желаят да увеличат популярността му за релевантните на агро термини като селскостопански, земеделски, зърнопроизводство, месопроизводство, млекопроизводство, растениевъдство, хранителни и т.н.

Мотофрези PRISMA, GARDENIA, PETROV, MTD, VIKING

Малогабаритна селскостопанска техника - мотофрези, мотокултиватори, селскостопански инвентар - плугове, браздири, култиватори. Палцеви косачки. Промоционални цени. Доставка в цялата страна. Осигурен гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Градинска, Малогабаритна и Селскостопанска техника

Градинска, Малогабаритна и Селскостопанска техника,
както и голямо разнообразие от:

- мотофрези

- косачки

- мотоблокове

- генератори

- водни помпи

- снегорини

- моторни триони

- двигатели

- пръскачки - гръбни, раменни и моторни

- инвентар за земеобработващи машини

- инструменти за дома и градината

- въздушни компресори

Бул Трейдинг ООД

Дейността на фирмата е съсредоточена в технологии в земеделието, покупко-продажба на хибридни семена за посев, азотни и комбинирани торове, продукти за растителна защита, износ на земеделска продукция и агрономически консултации.

Производство на бели сажди - активен силициев двуокис. Производство на течно водно стъкло

Минералкомерс :: единственият производител на аморфен силициев двуокис за територията на Република България и в региона на Балкански полуостров
Производство на бели сажди - активен силициев двуокис АМОСИЛ 135, АМОСИЛ 170, АМОСИЛ 220. Производство на течно водно стъкло.

„БЪЛГАРСКА РОЗА СЕВТОПОЛИС” АД
6100 Казанлък
бул. „23-ти пехотен Шипченски полк” 110

• Тел: 0431 628 85; 640 43
• GSM: 0887363456
• Факс: 0431 62114
• Е-Mail: brsevt@kz.orbitel.bg
v.videv@abv.bg

Продава череши

Сити Груп ЕООД, гр. Димитровград, произвежда и продава на едро и дребно череши за прясна консумация. Сортовете череши, които отглеждаме са: Бурлат С1, Челесте, Канада Джаянт, Сънбърст, Суит Харт и Джорджия. Сортовете се характерни с едър плод, издържливи на транспорт и манипулация.

Всичко за зайци

Проблеми при отглеждане на зайци, заплождане,бременност,раждане, профилактика,лечение на заболявания,видове зайци , възможност за реклама и представяне на поколения продукция в галерия. Намиране на евентуален пазар. Библиотека и кулинария. Възможност за запознанства с колеги.

Зърнопроизводители, превърнете се в рекордьори по добив с онлайн магазина за торове и аминокиселини Агроиндекс БГ

Тера- Сорб, Аминоквилант и останалите специализирани продукти на онлайн магазина Агроиндекс БГ елиминират действието на неблагоприятните климатични и биотични фактори, като добивите на зърнените култури се увеличават с интензивни темпове и достигат до над 2 пъти. През последните 2 години, нашите клиенти реализират добиви, които преди бяха недостижими.

Разпространи съдържание