Бременност и майчинство | Директория с български сайтове

Племето на майките - книга за майката и бебето

Племето на майките е първа книга от поредица Племената, посветена на майките и отглеждането на децата им. В книгата можете да прочетете всичко за спокойното и здравословното отглеждане на бебетата.

ANGELSOUNDS Fetal Doppler - Слушайте и записвайте сърцето на бебето у дома

AngelSounds е лесно за използване устройство, което Ви позволява да чувате сърцето на бебето от 12-тата седмица на Вашата бременност. AngelSounds открива сърдечните тонове на плода. С AngelSounds лесно можете да слушате и записвате звуците на Вашето бебе по време на бременността.

Аксесоари за майки и добавки

Всичко за най-прекрасните моменти от живота на всяка жена ще намерите в този сайт, посветен изцяло на майките, грижещи се за своите бебета. Основно сме наблегнали на здравословния начин на живот и различните хранителни добавки и аксесоари за майки.

Банка за съхранение на стволови клетки, инвитро процедури - Future Health

Световната банка за съхранение и замразяване на стволови клетки - Future Health работи в сътрудничество с медицински център Афродита.

стволови клетки, стволови клетки 2011, банка за стволови клетки, замразяване на стволови клетки, съхранение на стволови клетки

Детска Психология

Публикации по Детска Психология, които представляват интерес както за специалистите от тази област, така и за всеки родител.
От публикуваните материали ще научите за етапите през които преминава детското развитие, особеностите на поведението и преживяванията на детето в периода на израстването, потребностите на децата, а също така са разгледани и много от често срещащите се проблеми в детската възраст и адекватните реакции спрямо тях.

КОКОНА - ТАНЯ КАЛАКУНОВА

Фирма Кокона е създадена през 1991 година в град Смолян. През 2001 година фирмата изгражда козметична фабрика близо до град Пловдив. Всички продукти са със защитени търговски марки и притежават необходимите декларации за безопастност на козметичния продукт. Областите на разпоространение на козметичните ни продукти са основно аптеки и козметични магазини. Козметиката, която предлагаме е подходяща, както за жени, така и за мъже.

Портал "Мама, татко и аз"

Проектът www.mamatatkoiaz.bg е нова идея за информационен семеен портал с фокус майчино и детско здраве, включващ изобилие от експертни материали за жената, отглеждането на децата, динамиката на семейните взаимоотношения и природосъобразния начин на живот.

Разпространи съдържание