Лекари | Директория с български сайтове

Психотерапевт

Психологически консултации и терапия от Камелия Хаждийска, статии за душата и духовното развитие, интересни мисли. Пълна и подробна информация за същността на психотерапията и предмета на работа на прсихотерапевтката.

BGPacient.com - Виртуален лекарски кабинет

Лекарски кабинети, тук може да публикувате оценки и коментари за лекарите, болниците и др. лечебни заведения. Като пациент да споделите своя опит с българското здравеопазване и да изберете подходящият лекар за Вас.

д-р Росен Тушев, хирург - обща и коремна хирургия

Специализирал е в областите на лапароскопската, дебелочревната, жлъчно-чернодробната хирургия.

Д-Р ТУШЕВ ИЗВЪРШВА:
* Диагностична лапароскопия;
* Лапароскопска холецистектомия;
* Лапароскопска апендектомия;
* Лапароскопски операции при хернии на предната коремна стена;
* Лапароскопски операции при хиатални хернии и ГЕРБ;
* Лапароскопски операции в спешната хирургия;
* Лапароскопски операции при гинекологични заболявания;
* Лапароскопски операции през един отвор (SILS);

Логопед

Логопед в София, който успешно работи при гласови и артикулационни нарушения, промени на звукове или неправилно звукопроизношение и други проблеми. За повече информация за логопедичния кабинет, заповядайте на нашия сайт.

Хомеопатията - медицината на бъдещето

На тази страница може да получите информация за начина на действие на хомеопатията както и представяне на създадената от д-р Димитров ефективна терапия на зависимости – наркотични и ненаркотични.

Д-р Атанас Стефанов. Ринопласитка. Септопластика

Сайт на д-р Атанас Стефанов, гл. асистент в УНГ клиника на Университетска болница -Стара Загора. Специалист с над 20 годинишен опит в диагностиката и хирургичното лечение на ушно-носно-гърлени заболявания. Прилага съвременни методи за безкръвно отстраняване на сливици и за лечение на хъркане и затруднено носно дишане. В областта на естетичната и пластичната хирургия извършва операции за корекция на нос (ринопластика, септопластика), на уши (отопластика), на клепачи (блефаропластика).

Хоспис, Хосписи варна, Хоспис Надежда

Хоспис Надежда е създаден през 2000г. със съдебно решение № 2976-13.11.2000г. и Удостоверение на РЦЗ Варна № 1291 за грижи за пациенти с хронични инвалидизиращи заболявания и терминални състояния в техните домове.

От януари 2012г. хосписът ще разкрие леглова база за денонощно медицинско наблюдение и поддържащо лечение за тежко болни пациенти.

Хосписът разполага с удобни и приветливи стаи с 2 легла, санитарни помещения, дневна, помещение за хранене и приготвяне на храна.

Ще се радваме ако получим вашето доверие и имаме възможността да се погрижим за вашите близки.

Акушер гинеколог д-р Стефанов

Кабинет по стерилитет в град Стара Загора, в който се извършват прегледи, цялостна диагностика и терапия на стерилитет, както и подготовка на пациенти за ин витро. Прегледи в кабинета по стерилитет се извършват само след предварително записване по телефон : 0886 474 665
Д-р Стефанов дава безплатни он лайн консултации в реално време по проблемите на стерилитет и ин витро - skype адрес - dr_s_stefanov.

Доцент доктор Веселина Ценова-Съйнова - лекар-патолог

Специалист в областта на хистологията, цитологията и патологията. Добре дошли на първия за България специализиран уеб сайт на лекар–патоанатом.

Ортопедична болница Витоша

Ортопедична болница Витоша работи по социална програма, която позволява безплатно лечение и възможно най-ниските цени на импланти, в сравнение с другите болници. Ниската цена на винтове, пирони и плаки е благодарение на това, че цената се поема частично от нашата болница. Работим със здравната каса.

Разпространи съдържание