Медицински центрове и болници | Директория с български сайтове

Салон за красота "Чар"

С обстановката, в която ще почувствате себе си. С грижите на екипа професионалисти, готов да отговори на Вашите изисквания. С хитови процедури за лице, релаксиращи и лечебни масажи на тяло, антицелулитни програми, солариум, инфрачервена кабина с аромотерапия, фризьорство, ноктопластика, маникюр, педикюр, грим, пресотерапия и още, и още... С шанса да използвате абонаментна карта с преференции. С гарантирания резултат от терапиите. С избора да подарите с повод или дори без повод процедура в “ЧАР” – една наистина приятна изненада за любимия човек.

Лазерна епилация, лечение на акне, стрии и раширени вени от клиники "Борекс"

Лазерна епилация, лечение на: акне, стрии, бръчки белези. Термодин - заличаване на разширени вени с най-иновативната апаратура в този бранш. Клиники Борекс разполага с най-новата техника, изключително добри специалисти

SPA терапии и процедури

Забравете ежедневните грижи, разпуснете от напрежението и се потопете в атмосферата на Splendid day Spa club.
Насладете се на един необикновен свят на завладяващи аромати, меки звуци, благоденствие, хармония и лукс.
Изберете между многобройните SPA терапии и процедури, които Ви предлагаме.

Инвалидни колички

Медика трейдинг е производител и дистрибутор на болнично оборудване: инвалидни колички и болнични легла. Голям асортимент и разнообразие на инвалидни колички. Инвалидни колички с висока надеждност. Болнични легла за голямо натоварване.

Медицински център - Профилактични прегледи

Медицински център - Medlogis работещ вече над 10 години,предлага,
най-успешния алтернативен на магнитния резонанс метод за диагностика,абонаментно обслужване за профилактични прегледи.
Точно диагностициране за даден орган и организма ,като цяло,назначаване на оптимално лечение.

Санаториум за рехабилитация Нареченски Бани

Санаториум за рехабилитация Нареченски Бани е подходящ за лекуване на диабет, рехабилитация на слединсултни състояния, физиотерапия и рехабилитация. Нареченски бани се намира в сърцето на родопите м. Санаториумът работи със здравната каса.

Вертикални солариуми и колариуми ACTIVE SUN

ACTIVE SUN има удоволствието да Ви предложи, най – новия, супер мощен, вертикален солариум NEW VISION. Характерното за него е 52 броя лампи, с по-висока мощност – 180W. Тези мощни лампи се охлаждат от 6 допълнителни вентилатора, които са разположени по периферията на апарата. Охлаждането на лампите с допълнителна вентилация, гарантира по-дългият им живот и по-добро качество на услугата. С доброто охлаждане на лампите, те излъчват максималната си температура, при което се постига идеалния тен за клиента.
Солариумите притежават и следните технически характеристики:
Рефлекторен под и таван;

Студио за красота Централни хали

СТУДИО ЗА КРАСОТА ЦЕНТРАЛНИ ХАЛИ извършва редица фризьорски и козметични процедури. Тук може да се погрижите за маникюра и педикюра си (правим медицински и козметичен), да си направите модна прическа или да се пострижете (дамско, детско и мъжко постригване). Погрижете се и за лицето си с микродермобразио, четков пилинг или масаж на лицето. Нашата услуга кола маска покрива всички зони от тялото.
Заповядайте на нашия сайт и разберете какво още предлагаме!

Сайт на болница

Болницата в град Плевен е Авис Медика, уеб сайта на нашата болница предлага много новини за нашия екип и предлаганите от болницата услуги а също така новини за болниците в България.

Ин Витро център "Селена"

Частна акушеро-гинекологична болница за активно лечение "Селена" се намира в град Пловдив. Разполага с модерни кабинети, ин витро център, гинекологично и родилно отделение. Екипът ни е на разположение 24 часа в денонощието.

Разпространи съдържание