Благотворителни | Директория с български сайтове

Сдружение Партньори - Дупница

Сдружение “Партньори-Дупница” е юридическо лице с нестопанска цел. Приоритет: Подобряване качеството на живот на децата и младежите, чрез осигуряване на подкрепа и създаване на условия за личното им развитие.

Уницеф България

УНИЦЕФ е Детският фонд на Организацията на Обединените Нации и част от голямото семейство на ООН. От 1946 година насам, УНИЦЕФ е водеща организация, работеща в полза на децата, представена в над 150 страни.
Всяко дете има право на възможно най-добър старт в живота, както и да му се даде възможност да развие пълния си потенциал. Децата не бива да умират от предотвратими причини и имат правото на здравеопазване и образование с най-висок стандарт. Крайно необходимо е всички деца да бъдат защитени от насилие, експлоатация и дискриминация.

Фондация "Ейнджълс"

„Ай Еф Джи Лизинг” АД се включи в поредната дарителска инициатива на Фондация „Еинджълс”, която бе организирана за деца в неравностойно положение. Кампанията под името „Купи и дари” се състоя в магазините на Пикадили в столичните молове Сity Centre и Mall of Sofia. В кампанията взеха участие представителите на Ай Еф Джи Лизинг - Елена Иванова и Гергана Григорова. В продължение на няколко часа екипът успя да събере хранителни продукти от първа необходимост, които ще бъдат дарени на деца в неравностойно положение.

Разпространи съдържание