Неправителствени | Директория с български сайтове

Българска федерация по турнирен покер

Българска федерация по турнирен покер е организация с нестопанска цел, създадена в обществена полза, за да подпомага развитието на покер игрите и да регулира условията за провеждане на покер турнири на територията на Република България.

Студентски кредит

Цялата информация за студентското кредитиране на едно място - винаги обновена с най-актуалните и достоверни данни!
Разберете какви са условията по кредита, кои банки го отпускат и какво трябва да направите, за да го получите!
Задайте своите въпроси или споделете мнението си за студентското кредитиране в България!

Изработване на дипломни и курсови работи

Предлагаме на нашите клиенти изработка на професионални курсови и дипломни работи по индивидуален проект.Нашия екип от професионалисти ще може да създаде за вас реферат ,есе , казус , дисертация или доклад.

Ротаракт "Варна-Евксиноград"

Сайтът на Ротаракт клуба "Варна-Евксиноград". Съдържа информация за историята на клуба, членовете и дейностите му.
Ротаракт "Варна-Евксиноград" е вторият ротаракт клуб във Варна и първият в града със статут на международен.

Столична Агенция за траурни услуги

Столична Агенция за траурни услуги "ЕООД" осигурява административно обслужване на населението в случаи на смърт и извършване на погребения, кремации и свързаните с тях ритуали и услуги. Дейността се извършва в съответствие с действащата нормативна наредба в страната и установените санитарни правила във връзка с погребалната дейност при съобразяване с религиозните и други предпочитания, визирани в Закона за вероизповеданията. Агенцията разполага с голяма гама траурни стоки и аксесоари на водещи фирми при най-ниски цени!

Национална асоциация "Подкрепа за кърмене"

Национална Асоциация "Подкрепа за кърмене" (НАПК) обединява майки и медицински лица, които вярват, че кърменето е ВАЖНО - както за бебето, така и за майката, и за връзката между тях. Освен собствения си кърмачески опит, всички ние сме преминали обучение за консултанти, което е част от глобалната програма на УНИЦЕФ за защита, подкрепа и насърчаване на кърменето.

е-бележник----иновативният училищен електронен дневник

Иновативния електронен дневник е-бележник улеснява максимално комуникацията между учители и родители.Благодарение на него учителите не попълват нищо,а родителите заплащат минимална сума.Благодарение на услугата,родителите запиват по-спокойно,а учителите са сигурни,че родителите са разбрали за оценките на детето.

Инвитро България

Инвитро България e българският портал за инвитро, диагностика на стерилитета, репродуктивно здраве, бременност и майчинство. Същност на Инвитрото, Ин Витро Диагностика, Причини за стерилитет, Рискове при Инвитрото, Асистирани репродуктивни технологии.

Зелена карта САЩ

Регистрация в лотарията Зелена карта САЩ. Подаване на документи. Обработка на снимките и информацията според изискванията за лотарията. Полезна информация за всичко свързано с имигриране в САЩ - обучение, работа. 27/7 помощ от специалисти.

Лотария зелена карта

Информация за лотарията зелена карта САЩ. Помощ от експерти при нужда. Официална програма на Американското правителство за разнообразяване на имиграционния поток от страни с ниска имиграция към САЩ.

Разпространи съдържание