Компютърни услуги | Директория с български сайтове

Тонер касети , компютърни услуги на адрес

Зареждане и рециклиране на тонер касети. Специлна програма за печат с рециклирани тонер касети ПринтНОНстоп , при която цената е около 30 % от цената на новите касети . Гаранция за качество . Сервиз за лаптопи и стационарни компютри. Компютърни услуги - инсталалция на windows 7 /XP , почистване на вируси . Части за лаптопи - нови и втора употреба .

видеонаблюдение

САЙТЪТ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ И СИСТЕМИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ .Камери за видеонаблюдение - IR камери, IP камери, куполни камери . Всичко за видеонаблюдението и охранителните камери .

Компютърни услуги и поддръжка на компютри

Success Solutions предоставя на своите клиенти качествени и достъпни хардуерни и софтуерни компютърни услуги. Предлага системна поддръжка на Windows и Linux базирани сървъри . Осигурява бърза и стабилна работа на компютрите и офис техниката Ви. Продава нови и употребявани компютърни системи и компоненти, софтуерни продукти и специализиран бизнес софтуер. Проектира, изгражда, администрира и поддържа локални жични и безжични компютърни мрежи за офиси, магазини, хотели, заведения и т.н. www.s-solutions.org

Компютърна поддръжка

Цялостна хардуерна и софтуерна поддръжка на Вашите компютри, инсталиране и преинсталиране на операционни системи по Ваш избор, отстраняване на вируси и конфигуриране на Интернет връзка на добри цени.

Абонаментна поддръжка на компютърна техника

Абонаментна поддръжка на компютърна техника Фирма ITSolutions предлага почасово и абонаментно обслужване на компютърна техника във Вашия дом или офис. Абонаментна поддръжка на компютърна техника

Глобъл Систем - Компютри, лаптопи, сервиз, подръжка.

Всичко от българския ИТ пазар на едно място. Лаптопи,компютри,принтери,сървъри,компютърни компоненти и резервни части.
Над 10000 артикула, ежедневно актуализирани с добри цени и бърза доставка в рамките на 24 часа.
Сервиз и ремонт на компютърна техника и лаптопи. Изграждане на мрежи и абонаментна подръжка.
Медицински софтуер за лични лекари,стоматолизи,лаборатории,болници,ДКЦ.
Централен офис - София, Студентски град, ул.Б.Стефанов 1. вх.В. Изградена дилърска мрежа в цялата страна.

АиМ Мултисъпорт ООД - цялостно компютърна поддръжка за Вашият офис или дом

Цялостно компютърно обслужване за Вашият офис или дом. Продажба на компютри (нови и втора употреба), всички видове компютърни компоненти. Компютърна и техническа поддръжка – абонаментна и инцидентна. Специализирана поддръжка за лаптопи с части на склад. Уеб дизайн и хостинг с много екстри. Презареждане на тонер касети.

Сравни прогнозата за времето от различните източници

SravniVremeto.com е уеб инструмент, който събира за вас прогнозата за времето от различни източници и Ви дава възможност да я сравните и сами да прецените времето за деня.

Сайт за офериране на обяви и реклами

Сайт за офериране на обяви и оферти. Този ресурс за обяви и оферти е създаден изключително за онези, които търсите или предлагате стоки. С безплатните обяви ние ви сътрудничим да реализирате своите оферти като спестявате от платени услуги. В този сайт вие ще се изпитате комфорт като бъдете облекчени във всяка една опция. В изградените с професиализъм категории вие ще намерите място за всичко от което ви вълнува и от което имате потребност.

Онлайн поддръжка за вашия компютър.Уеб дизайн и хостинг

Ако компютърът ви не слуша - накажете го, като го изпратите при нас. Ние сме на един клик разстояние и ще го накараме да ви слуша.
Разрешаване на компютърни проблеми от разстояние, ремонт и възстановяване. Високо квалифицирана поддръжка.

Разпространи съдържание