Софтуер | Директория с български сайтове

Skype Емотикони

Забавлявайте се със Skype. Този сайт е за емотиконите в скайп. Вижте всички скрити емотикони , как да ги изпращате докато си чатите с приятелите си и ги изненадайте с някоя забавна емотиконка. В сайта също ще намерите огромна колекция изображения от skype емотикони събрани в няколко категории. Научете и полезни трикове за skype – как да стартирате няколко скайпа едновременно, как да боравите със екстрите в скайп, както и да научите повече за skype продуктите.

Skype Емотикони

Финит Софтуер Системс

Финит е специализирана в производството и дистрибуцията на хотелиерски софтуер и Интернет резервационни системи. Фирмата се занимава също така с изграждането на мрежи, Web и Desktop базирани приложения и създаването на софтуер за работа с бази данни.

Споделете снимка на Вашия десктоп в интернет

Desktop Shooter- програма за създаване на снимка на Вашия работен плот и автоматично качване в интернет.Бързо и лесно снимане на десктпа и качване на снимката в интернет.

Уеб дизайн услуги и изработка на сайт от Уеб Ейдж

Изработка на динамични бизнес сайтове и уеб дизайн услуги от студио Уеб Ейдж Дизайн, което предлага професионални разработки и уеб услуги от ново поколение.Изработка на динамични бизнес сайтове и уеб дизайн услуги от студио Уеб Ейдж Дизайн, което предлага професионални разработки и уеб услуги от ново поколение.

Free Download на файлове

Ако се интересувате от информация свързана със свалянето на файлове от различни сайтове и от различните видове софтуер за целта посетете нашия сайт и ще научите много по темата.

FullSoft Company

Eдинна информационна система за управление на бизнеса. Включва всички етапи от работния процес във фирмата – от обслужване на клиентите, различни ценови условия и промоции, през работа с доставчици и служители, стоки и наличности, услуги, ДМА, финансови ресурси в касата и банката, фактуриране, маркетингови анализи, разнос, брак, производство, ревизия, до счетоводство, администриране, анализи за развитие и управление на активите. Софтуерни продукти и системи (FullBusiness ERP) се отличават с висока надеждност, лесно усвояване, бързина при работа и огромни функционални възможности.

Уроци за Фотошоп

Ако сте човек, който иска да се научи да използва програмата фотошоп то това е един уеб сайт, който със сигурност ще Ви бъде от полза. Тук ще научите много интересна информация по темата.

Green Office - Защото е лесно да бъдеш раличен

Безплатна доставка на рециклирани канцеларски материали офис консумативи и техника до Офиса. Защото е лесно да бъдеш различен с рециклирани продукти за твоите нужди. 3. Начини на плащане
В зависимост от Вашето желание плащането на цената на стоката може да бъде направено:

в брой при доставката на поръчката Ви на куриера в момента на получаването й;
авансово по банков път на база проформо фактура издадена от Нас;

GenSoft - складов софтуер

GenSoft MoneyWorks е ERP система проектирана като софтуер, който да покрива всевъзможните нужди на бизнес управлението.

Модулната технология, заложена в нея й позволява да е подходящо решение за всякакъв вид фирми – търговия на едро и дребно, производствени предприятия, супермаркети, вериги магазини, счетоводни къщи, сервизи и др.

Калкулатор

Онлайн Калкулатори за изчисляване на заплати, осигуровки, данъци и сметки. Калкулатори за вашия автомобил, дом и свободно време. Кредитни, финансови, спестовни, нотариални, здравни и кулинарни калкулатори. Калкулатори за овулация и бременност. Конвертори за мерни единици.

Разпространи съдържание