Музика | Директория с български сайтове

Рок и Метъл Концерти в България

Блог за рок и метъл концертите и фестивалите в България. С календар на бъдещите събития и репортажи от изминалите концерти , блога е за всички запалени фенове на рок звученето.

4FunBg - Играй на воля

Играй на воля,гледай клипове,бъди номер 1 в класацията :).Регистрирайте се ,канете приятели и печелете точки.Очаквайте скоро награди.Качвайте клипове,снимки,пишете в чата и разбира се при въпроси се свържете с нас чрез контактната форма.

MusicSpaceTV

Обичаш ли музика? Стани част от музикалната общност на България. Създай си профил! Гледай най-новите видео клипове! Всичко най-интересно от фестивалите това лято. Music Space помага на всички бързо и лесно да намерят и слушат любимата си музика, дори когато са в движение. Нужно е само да посетят чрез мобилния си телефон страницата на Music Space на адрес: http://live.mtel.bg
Посетете MusicSpace - първият дигитален лейбъл в България - платформа за разпространение и популяризиране на българска музика в уеб и мобилна среда. Няма да съжалявате :)

Международна фестивална програма на детското творчество „Приятели на България”

Международна фестивална програма на детското творчество „Приятели на България”

Програма „Приятели на България” организира и провежда различни форми на изява на творчески колективи и индивидуални изпълнители: общи фестивали на детското творчество, фестивали по отделни жанрови направления и категории участници, конкурси.

Музика

Ако искате да научите повече за музиката то това е правилното място за Вас. Тук можете да научите много любопитни факти свързани с текстовете на песните, изпълнителите и много други.

Mp3 – безплатни песни и мелодии

На посочения адрес ще откриете неща, за които повечето хора никога не са се замисляли – какво означава MP3, кога и как е създаден файловия формат и много други интересни неща по темата.

Performer.bg

Performer съществува, за да предоставя възможности. Целта му е да даде тласък на талантивите и да ги подкрепя в процеса на тяхното развитие като създава една постоянно развиваща се обменна среда и с времето се превърне в персонално студио на артистите, промоутърите и организаторите на събития в България.

GP – Гошо от Почивка. Underground rap artist от Варна наречен Гошо от Почивка

GP или Гошо от Почивка е известен рап певец от гр. Варна. Един от най-продуктивните MC в България. Рап хитовете му са известни и се разпространяват предимно в интернет пространството.

Сватба - дисководещ - сватбена и DJ агенция - DJ Angel

Професионално озвучаване на сватби, тържества, V.I.P. събития и концерти.

Перфектна техника - компютър с неограничено количество музика от всякакъв вид и стил.

Dj Angel: завършил съм Музикална академия и съм работил в радио и телевизия като музикален редактор и водещ.

Всичко от света на чалгата и поп-фолка - сваляне на песни, новини, клипове, събития

Chalgata.com е сайт чиято цел е да събере всичко най-ново от света на чалгата и поп-фолка на едно място. Тук може да откриете както линкове за сваляне към най-новите хитове така и да гледате актуалните клипове. Като допълнение имате възможност и да прочетете последните фолк новини както и да разберете къде ще имат участие любимите ви звезди.

Разпространи съдържание