Списания | Директория с български сайтове

Списание Сватбен Магазин

В Списание Сватбен магазин ще намерите много информация за булчински рокли, за прически, аксесоари, бижута, за ресторанти и украси, както и много полезни съвети за организацията на сватбеното тържество.

Детски журнал

Детски моден онлайн журнал - детска мода, детска козметика, детски прически, идеи за детската стая, организиране на детско парти. Всичко за детето събрано на едно място.

Sin.bg

Sin.bg е онлайн списание за лайфстайл, в коeто звездите са представени в истинската им светлина, сексът не е тема табу, модата е на почит, а луксът е начин на живот.

BEAUTY.bg - интернет портал за красота на списание Beauty.

Създадохме този сайт за хората, които се интересуват от най-иновативните достижения в областта на козметиката, грижата за външния вид, модата, естетичната медицина, спа местата за релакс, поддържането на тялото и на отличната физическа форма.
Създадохме този сайт за хората, които искат да бъдат още по-BEAUTY!
Тук те намират най-новите продукти, терапии, всички производители и вносители, професионалистите, на които да се доверят за красотата си, най-актуалните модни колекции, авторски и чужди BEAUTY материали...

Списание за жени

Един сайт за истинската жена, ако искате да сте в крак с модата, да научавате новостите преди всички ваши приятелки тогава това е сайта за вас!

Собственик - списание за хората, имотите и проблемите

Собственик е списание за имоти.
Но не за чуждите, непродадените или некупените.
За собствените, съхранените, наследените, изгладуваните.
Собственик е запазена търговска марка, за списание, телевизионно предаване и медиен продукт.
Ще публикуваме интересни и важни неща около имотите и собствеността.
Исторически материали за старини, етнология, родови хроники и интересни случки.
Икономически анализи и данъчни съвети.
Актуални новини от света и регионите на България.
Представяне на нови книги и медийни продукти.

Жена-Бг – списанието за модерната жена

Всички новини и полезни съвети за женския свят – списание за днешната жена. Всички новини и полезни съвети за женския свят – списание за днешната жена.

Списание Жилища

Списание Жилища публикува различни идеи за интериора. Разгледайте тези решения. Искрено се надяваме, че ще бъдем полезни чрез предоставената информация в някои от най-важните моменти в живота на всеки един човек, а именно - построяването на къща, закупуването на ново жилище или пълното преобразяване на семейния дом.

Българска наука

Сайтът разполага с различни раздели - научни новини, форум, научнo списаниe и др.

Списание "Българска Наука" се издава от ”Българска Наука” ООД и Сдружение "Форум Наука" развива се от края на 2005 година с много добро темпо, предлагайки на посетителите си най-разнообразна интересна и нова информация, поле за изява и място за коментари с други потребители в многото интересуващи ги области на знанието, като бързо се превърна в най-голямата и динамична научна общност в интернета на България.

Еко проект

Еко проект - Иновативно списание за екология. Иновативно списание за екология, експерти ви консултират и направляват в най-важните изменения в законодателството и изискванията. 100% гарантирано решение на вашите проблеми.

Разпространи съдържание