Екология | Директория с български сайтове

Inspired Bits - Битове от бъдещето

Блог, в който можете да намерите статии на различна технологични и/или екологична тематиа. В блога се публикуват и интересни и иновативни проекти за хай-тек еко джаджи.

Екология

Ако се интересувате от екология и искате да научите повече за природата и за нейното опазване посетете посочения адрес. Тук ще намерите много интересна информация по темата.

Енергоспестяващо и с дълъг срок на употреба светодиодно осветление.

Енергоспестяващо и с дълъг срок на употреба светодиодно осветление.
Излъчва светлина само във видимия за човека светлинен спектър.
Не съдържа вредни съставки, както т.н. енергоспестяващи крушки и луминисцентно осветление съдържащи живачни пари.

Енергоспестяващо и с дълъг срок на употреба светодиодно осветление.

Енергоспестяващо и с дълъг срок на употреба светодиодно осветление. Излъчва светлина само във видимия за човека светлинен спектър.
Не съдържа вредни съставки, както т.н. енергоспестяващи крушки и луминисцентно осветление съдържащи живачни пари.

Най добрия модефикатор

Не се явява добавка. Съвместим е с всякъкъв вид моторно масло и смазочен материал. Въздейства непосредствено на металите в двойките на триене, като не променя свойствата на смазочният материал. Напълно предотвратява контакта „метал-метал”, синтезира в местата на контактите слой металокерамика-материал с уникални физико-механични свойства. Възстановява и изглажда повърхностите. Има дълготраен ефект. Не съдържа тефлон, графит, молибден, мед и други металоплакиращи вещества. Обработката с Мото Гард-ARC е по време на експлоатация на автомобила.

БИЛГ Система за електромагнитна орнито инсектна защита

Разработена система за електромагнитна орнито инсектна защита е предназначена:

1. Защита на района на военни и граждански летища /ПИК/ от птици за повишаване безопасността на полетите.

2. Осигуряване на персоналната защита от птици /СИНДРОМ НА ХИЧКОК/, жилещи и кръвосмучещи насекоми при използването и в мобилен вариант , като индивидуално защитно средство на личния състав от БА в полеви условия.

Пречиствателни съоръжения от ЕнвироХеми

ЕнвироХеми е лидер в пречистването и третирането на отпадъчните води.
Пречиствателни станции и управление на водите.
Омекотителни инсталации, Биогаз.
Ефективни решения за индустрията.
Примери от практиката и много други.

Солар технолоджи - Слънчеви инсталации, соларни колектори,климатици,отоплителни и ВиК инсталации, отопление за басейни, термопомпи,бойлери,най-добри цени

Солар технолоджи - БЕЗПЛАТНА ЕНЕРГИЯ ОТ СЛЪНЦЕТО! Най-добрата оферта за слънчеви инсталация за топла вода! Доставка, монтаж, гаранционен и следгаранционен сервиз на слънчеви инсталации,отоплителни и ВиК системи,отопление за басейни,термопомпи. Възползвайте се от икономичния и ефективен начин за подгряване на топла вода за битови нужди и намаляване на разходите за вашия бизнес. Със слънчевите системи Вие целогодишно можете да черпите топла вода за кухнята, банята и басейна. Слънчевите колектори напълно заместват всички останали варианти за стопляне на вода.

Дизел агрегати и UPS системи

Ремонт и обслужване на всички модели UPS системи и дизелови генератори.
Доставка и монтаж на дизелови агрегати и UPS устройства и тяхнaтa гаранционна и извънгаранционна поддръжка
Проектиране и изграждане на електроинсталации за алтернативно захранване от обучени професионалисти.

Екопауър проджект ЕООД- соларни панели и слънчеви колектори

Предлагаме на своите клиенти бърз и достъпен начин за снабдяване със соларни панели и слънчеви колектори. Екопауър проджект е търговски представител на Кредибул АД - Сосиете Женерал Груп и съдейства за бързо кредитиране - кандидатстване на място, само с лична карта – отговор до 15 минути. Фирмата разполага с проектанти и монтажници, които ще извършат безплатен оглед и консултация, монтаж, доставка и сервиз на закупените модерни технологии. Гарантираме Ви възвръщаемост на инвестициите!

Разпространи съдържание