Черна техника | Директория с български сайтове

Форум за битова техника Forum.SetCombG.com

Един от най-посещаваните форуми с тематика битова техника, климатици, настолни и преносими компютри, хардуер и софтуер, GPS и мобилни телефони, автомобили в България.
Ако ви предстои покупката на уред - това е мястото, където ще намерите множество независими мнения, които ще ви помогнат да се ориентирате правилно.

Видеонаблюдение

Блогът за информация и коментари в сферата на системите за видеонаблюдение,статии, информация, интересни факти, защо да си сложим камера,за какво ще послужи виоденаблюдението, помощ относно охранителните системи, Как може да се увреди камера за видеонаблюдение , IP камери , Видеонаблюдение , Системи за видеонаблюдение

Reader-I Удобството от четенето на електронни книги

След лавинообразното навлизане и популяризирането на четенето на електронни книги в САЩ (където 30 процента от продадените книги са електронни), това се случва и в Европа а в частност и в България. Разбира се с много по бавни темпове но все повече хора преоткриват удоволствието на четенето по съвсем нов начин. За целта обаче читателите биват улеснени с устройствa като Reader-I. Четенето с електронен четец е доста по удобно и не натоварва очите допълнително. Повече информация за ридъра и еКниги посетете http://www.reader-i.com/.

Скрити камери

Запознайте се с най-ефикасният начин да научите тайна, крита дълго време от вас. За това ще ви помогнат нашите висококачествени и достъпни скрити камери, които всеки може да закупи и да ползва без за това да има нужда от специално образование. Информирайте за всичко, което ви интересува без да се налага да слухтите зад вратите.

Монитор - професионален обзор на LCD монитори

Изчерпателни публикации за стойностни марки и модели монитори - Dell, Samsung, LG, HP, Fujitsu, Eizo, Acer, Philips, Nec, IIYAMA, Asus. Препоръки за избор на качествен LCD монитор.

3D ТV България

Българския информационен сайт посветен на 3D телевизията. Какво представлява 3D телевизиятa. Подробно описание на различните методи за генериране на 3D образи.Преглед и оценка на популярни модели 3D телевизори. Новини от света на 3D технологиите.

TelevizorBG - онлайн ревю на телевизори

Ресурс за телевизори - LCD, плазмени, лазерни. Независими ревюта, коректно и точно отразяващи недостатъците
и предимствата на всеки модел телевизор. Разяснение на основните термини, преглед и оценка на технически
параметри и качества на телевизорите. Преглед на най-модерните технологии и тенденции. Препоръки за избор на
телевизор с най-добър баланс между цена и качество.

Руските котли Галан икономичното чудо на ток

“Галан” руското чудо! Електродният котел “Галан” печели все повече клиенти с високата си ефективност до 95% КПД и икономичност над 50-70%. Котлите Галан Очаг Гейзер и Вулкан са невероятно икономични системи, доказали са се на Руския и Европейския пазар. Със своите 95% КПД електролитния котел е революция в отоплението .

Детектор за стационарни спийд камери mr.Handsfree Spy

База данни на стационарните камери за скорост за България и Европа! Доживотно безплатно обновяване на базата данни!Непрекъснатата работа е гарантирана от двете батерии – литиево-йонна и слънчева, няма кабели и зарядни устройства. препоръчван от TOP GEAR

Професионален блог за сателитна телевизия и ИТ

Нов блог - сайт за сателитна телевизия и ИТ. Стремим се да предлагаме уникална информация, като представяме ежедневния си опит в монтирането и настройването на сателитна телевизия.

Разпространи съдържание