Бойни изкуства | Директория с български сайтове

Обучение по Кунг фу, стилът на петте животни. Кунг Фу тренировки в София

Обучение по Кунг фу, стилът на петте животни. Кунг Фу тренировки в София. Кунг фу, бойни изкуства, класове по кунг фу, Кунг фу Тоа България, Ибрахим Мирзаи, Камран Гераминежад

Тренировки по таекуондо, самозащита

Тренировки по бойни изкуства. Спортен клуб по таекуондо ВТФ. Тренировки по таекуондо за деца и възрастни, самозащита. Сайт на спортен таекуондо клуб „РАНГДО”. Полезни статии, съвети, връзки, снимки, видео за трениращите таекуондо и бойни изкуства .

Бойни Изкуства в България

История, философия и техники на различни бойни изкуства като айкидо, джудо, карате, кикбокс, сумо и таекуондо. Също така информация за спортните клубове в България. Всичко за Айкидото в България

Боксов клуб - сайт за любителите на бокса

Боксът вдъхва надежда, кураж. Трансформирайки хората физически, той ги променя ментално.Надяваме се, че можем да ти вдъхнем същата любов към бокса, която ние имаме и един ден да кажеш, че това е бил най-добрия боксов клуб, в който си бил.

Крав Мага Глобал (KMG) България

Официален сайт на Крав Мага Глобал (KMG) България. Представляваната от нас - Krav Maga Global Ltd. и нейния директор Еял Янилов, притежават най-високите правителствени препоръки от Министерството на Отбраната на държавата Израел.

Каталог Бойни изкуства

Каталог за Бойни изкуства. Ще Ви помогнем да намерите клуб, където да практикувате Вашето бойно изкуство. Оборудване за вашия клуб, зала и бойни артикули за Вашия спорт.

Бойни спортове с Twisted джиу джицу

Модерната зала за бойни спортове на Twisted джиу джицу е място за спорт, състезание, забавление и самоусъвършенстване. Джу Джицу е една от най-изчистените и ефективни системи за самоотбрана. Преценете на живо и заповядайте за 2 безплатни тренировки.

Разпространи съдържание