Туристически дестинации | Директория с български сайтове

PochivkaBG.net - забележителности и всичко за вашата почивка на едно място.

Портал за райските места в България - природните забележителности и историческото ни наследство.
Вижте уникалните пещери, водопади, реки, скални образувания и други изваяни от прекрасната българска природа.
Вижте историческото и културното наследство на България - крепости, манастири и други. Споделете местата, където вие сте ходили и нека съберем на едно място великолепните късчета от Българската земя.
Планирайте вашата почивка на най-привлекателното място, планувайте и организирайте.

Япония

Един сайт за далечна Япония – история и традиции, много разнообразни и красиви снимки от страната на изгряващото слънце, култура и език, японска кухня - всичко това събрано на едно място с напълно свободен достъп.

Гърция

Един уеб сайт за съседна Гърция - история на страната, митология, интересни и красиви снимки, всичко за гръцката култура и език, гръцка кухня, почивка и екскурзии на море.

Екскурзии, почивка, отдих и релакс в България и чужбина, круизи в цял свят

За нашите клиенти, които избират чужбина за своята почивка, можем да предложим автобусни и самолетни екскурзии до Рим, Лондон, Париж, Виена и други европейски градове, както и екзотични пътувания до Египет, Дубай, Турция, Тайланд. Организираме също детски лагери и зелени училища.

Египет, почивка в Египет, екскурзия в Египет, хотели в Египет – оферти в Египет

Египет е една от най-обичаните туристически дестинации, благодарение на забележителностите и пейзажите, които никога не престават да удивляват света. Предложенията за хотели в Египет са разнообразни и отговарят на всеки вкус. Офертите за Вашата почивка в Египет ще променят Вашите мечти и ще Ви позволят да прекарате приятни релаксиращи моменти, превръщайки Вашата ваканция в наслада без граници.

Хотели и спа в България

При нас ще намерите много информация за спа курортите и хотелите в България.Начин да откриете място за Вашата незабравима почивка и релакс .

Трансфер от летище София до Банско с услугата "шатъл"

Евтин и комфортен трансфер от летище София до Банско и обратно.Това е едно комфортно пътуване за съвсем ниска цена! Нашият асистент ще Ви посрещне на летището и ще Ви настани в превозното средство на път за Вашия хотел в Банско.

Хотели, почивка и информация за България

Хотели и почивки в България. Информация за едни от най-хубавите ни планинси и черноморски курорти и хотели .

Направете избора си с нас!

Адлертур.ком Ви предлага избор на хотели, вили, хижи, туристически комплекси и обекти от всякакъв вид като Ви свързва директно със собственика. Тук ще намерите информация за всеки един обект както и за условията и възможностите, които предлага – спортни, ловни, релакс, балнео, спа, голф....
Направете избора си с нас!

Карта на Румъния

Ако сте човек, който обича да научава нови и интересни неща посетете нашия уеб сайт – тук ще научите много любопитни факти за Румъния – за нейната история, картата й и много други.

Разпространи съдържание