Консултации | Директория с български сайтове

Автобиография и Мотивационно писмо

Primerni.com - Мястото за Примерна Автобиография и Мотивационно писмо.Съвети, Препоръки, Примери. Само на Един Клик Разстояние. Primerni.com - Мястото за Примерна Автобиография и Мотивационно писмо.Съвети, Препоръки, Примери. Само на Един Клик Разстояние.

Център за ефективност на човешките ресурси

TeamCode ще бъде от полза за Вас, ако сте Работодател, който цени ефективността, добрата работна атмосфера и работата в екип. Нашата организация е изградена от квалифицирани психолози с различни профили – организационна, трудова, консултативна, детска и юношеска психология. На това се дължи високия професионализъм и отличната оценка от нашите клиенти.

Консултантска дейност и проектиране в областта на околната среда и водите ОВОС

За нашите клиенти извършваме консултантска дейност и проектиране в областта на:

 • Процедури по Оценка на въздействието върху околната среда ОВОС
 • Процедури по издаване или преразглеждане на Комплексни разрешителни / КР /
 • Съгласувателни и разрешителни режими за дейности с отпадъци
 • Съгласувателни процедури за дейности в защитени зони по Натура 2000
 • Екологична оценка
 • Оценка за съвместимост
 • Дейности за опазване качеството на атмосферния въздух
 • Фън Шуй Консултант

  В продължение на хилядолетия изкуството ФЪН ШУЙ е помагало на хората да внасят хармония в домовете си. Ако искате животът Ви да тече по желания от Вас начин опитайте ФЪН ШУЙ.

  Бизнес консултации от Iv Invest Consult

  Имате идея която искате да превърнете в бизнес или искате да усъвършенствате вече съществуваща такава.Но...се колебаете във взимането на решение да започнете новото начинание.
  Ние ще ви помогнем да вземете правилното решение в:
  Професионални бизнес консултации, Финансови и счетоводни консултации, Регистрация на фирми, Проектиране, мениджмънт и строителство на Пасивни къщи, Разработване на инвестиционни проекти.

  Дипломиране.eu

  Писане на дипломни работи и курсови работи.
  Изготвяне на дипломни работи, курсови проекти, есета, реферати, решаване на казуси и писане на проекти.
  Ние предоставяме сравнително нова услуга за Българския пазар – изготвяне на курсови, дипломни работи (както и други разработки по желание на клиента). Вие имате възможност да закупите вече подготвена тема или да поръчате направата на нова, съобразена с вашите изисквания.

  Недвижими имоти

  „Уни комерс” недвижими имоти представя нов уникален продукт:
  Изградете Ваш собствен бизнес за недвижими имоти само срещу 50евро месечно.
  Предлагаме уникална възможност изключително подходяща за:
  1.Хора занимаващи се професионално (опитни професионалисти работещи) в областта в момента и желаещи самостоятелно развитие на бизнес с недвижими имоти без рискове и с минимални разходи и инвестиция.
  2. Предприемачи, които желаят да започнат нов бизнес по вече утвърден модел, стартирайки от позиция на фирма с 16 годишен опит.

  Пламена Иванова - психолог Варна, психологическо консултиране

  Психологическо консултиране на деца, юноши и родители при стрес, тревожност, агресия, ниска самооценка. Подкрепа на хора в криза при негативни преживявания, насилие, смърт на близък човек. Семейно консултиране. Професионално ориентиране. Работя във Варна, но приемам за консултации хора от региона и страната. За повече информация, моля посетете psihologicheska-podkrepa.info.

  Консултантска фирма Некст Консулт

  Некст Консулт е лидер при бизнес консултантите в България. Ако нещо във вашият бизнес не е в оптимално състояния, разходите са твърде големи или просто сте загубили посока и стратегия за в бъдеще то Вие бихте искали да го оптимизирате. В такива моменти помощта на специалисти като екипа на Некст Консулт е безценен.

  Разпространи съдържание