Обучение | Директория с български сайтове

Школа по танго

Уроци по аржентинско танго в Танго ателие Ет Мачибо! Школа по танго за абсолютно начинаещи през седмицата и в събота и неделя. Залата се намира в самия център на София. Партита, на които да упражните наученото. Препоръчваме записване с партньор.

Тийм билдинг

Ние сме на тийм билдинг вълна...А вие?
Избрахте ли тийм билдинг идея за вашият екип?
... ако тийм билдингът е един от вашите ключове към успеха, ние се ангажираме всички ваши изисквания да бъдат реализирани
...ако някоя програмa привлече вашето внимание, ние ще се радваме да ви изпратим индивидуална оферта, съобразена с изискванията и целите на вашата компания!
EventTeam може да направи следващото ви мероприятие невероятно успешно.
Запомнете EventTeam за вашият тийм билдинг!
Сърдечни поздрави от екипа ни!

Зала за танци Pretty Dance Hall

Зала за танци Pretty Dance Hall - уютна, стилна и много истинска!
Залата е с централно местоположение и разполага с всичко необходимо за провеждане на уроци, тренировки, репетиции и семинари по танци. Преподавателите и треньорите по различните видове танци са професионалисти, с богат опит.

Пасивна Къща България

“Пасивна къща България” е акредитирана от Института за пасивни къщи(Passivhaus Institut) Дармщат, Германия да провежда обучение за курса “Сертифициран дизайнер/консултант на пасивни къщи” и да провежда изпити за сертификат.Нашата цел е да съдействаме на българските специалисти да получат международна акредитация, знания в най-високия и най-бързо развиващия се световен стандарт за енергийна ефективност и да спомогнем за реализацията на много Пасивни къщи в България..

Музикална школа по китара, барабани, пиано, пеене и солфеж за ученици от всички възрасти

RockSchool.bg е музикална школа за уроци по барабани, бас китара,китара,пеене и солфеж. Уроците се извършват от квалифицираниучители с музикално образование и опит. Преподават се класика,фламенко,поп,джаз,рок, метъл и блус.Курсисти от всички възрасти се обучават и веселят заедно. Методиката на преподаване е плаваща и съобразена с индивидуалните потребности на ученика.

Изгодни Шофьорски курсове

Автошкола Николай Георгиев, град Пловдив предлага професионална подготовка за кандидат шофьори за Категория Б. Организира шофьорски курсове
категория "Б", с автомобил Пежо 307.
-Теоритична подготовка
-Практическа подготовка
-Учебник за подготовка
-Кормуване в удобно за Вас време
-Достъпна цена:450 лева
-Един допълнителен час: 15 лева!

Dance with VeroniQue | Модерни танци и Джаз Балет

Модерни Танци и Джаз Балет с Вероника Братанова. Уроци по танци и модерен балет, хореография, танци софия, балет, танц, танцьор Заповядайте при нас и се забавлявайте!

Курсове за бармани

Като всяка професия и барманската има своята наука, азбука, закони, правила и етика, без които не може. Барманът е този, който допринася за славата и успеха на едно заведение със своите умения. Това прави курсовете по барманство задължителна част от обучението на всеки барман.

Алфа Куолити България ЕООД

Alpha Quality Bulgaria осъществява обучения и консултации по въвеждане на системи за анализ и управление на производствената ефективност. Разработване на модели и системи за организация на производството и бизнеса.

Alpha Quality Bulgaria проектира системи за маркетиране и за управление на методите и каналите за продажба.

Алфа Куолити България – проектира, въвежда и подготвя сертификати на системи за управление: ISO 9001, ISO 14001, BS OHSAS 18001, ISO 22000, ISO/IEC 27001, ISO 28000, ISO/TS 16949, ISO/IEC 20000, ISO 13485, SA 8000, ISO 50001, IFS, BRC и други.

Езиково обучение

Нови Хоризонти - това е езиков център, в който ще намериш много интересни за изучаване езици. Езикът е несравнимо богатство, а възможността за просперитет е доста вероятна. Освен това, ние организираме нашите курсове така, че да си максимално удобни и съобразени с вашето време и възможност за посещения.

Разпространи съдържание