Почистване | Директория с български сайтове

Професионално почистване

Услуги по професионално почистване на стари и нови сгради след строителство. Абонаментно почистване на домове, офиси и административни сгради. Работим с професионална почистваща техника и препарати одобрени от Министерството на здравеопазването.

Професионално почистване на домове и офиси в цялата страна.

Професионално почистване на домове и офиси в цялата страна. КОРПОРАТИВНО ПОЧИСТВАНЕ от ЗАУБЕР ООД - почистване на офиси, сгради, молове, домове на най-професионално ниво. Предлагаме фасадно почистване, машинно пране на килими и мокети.

Почистване Джеронимо

Имате нужда от почистване,но все нямате време?Независимо дали Вашето Ранчо е 500кв/м или Хасиендата Ви е 20 кв/м,нашият Квалифициран и ОТГОВОРЕН екип се отнася с едно и също усърдие и старание към всеки един от вас!

Clean Zone – верига aтелиета за химическо чистене

Предимството ни е разнообразие от услуги. Ателиетата са с европейско ниво на обслужване. Поддържаме най-добри цени в бранша. Имаме единствената в България машина, щадяща околната среда, за почистване на най-скъпите материи. Работи с Хидрокарбон.

Професионално почистване Пловдив - Супер Клийн С ООД

Фирмата е специализирана в изработката на почистващ-план програма за поддръжката на всеки тип обект. Основна цел е абонаментно почистването на жилищни входове, измиване на стъкла и витрини на магазини ресторанти, домове и фасади, пране на мека мебел и др.

Блу Мондиал ООД е фирма за професионално почистване

Блу Мондиал ООД е фирма за професионално почистване, производство на тоалетна хартия и представител на препарати и машини за професионално почистване. Фирмата извършва следните услуги: почистване на офиси и домове, бизнес и административни сгради, ресторанти, магазини, заведения, хотели, интериор на автомобил, почистване на входове, производствени и промишлени помещения, почистване на графити, почистване на слънчеви колектори, почистване на басейни, преместване на домове и офиси, боядисване и поддръжка на офиси и домове, косене и напояване на тревни площи.

Шлайфане и полиране на мрамор и мозайка

Диамантено шлайфане, полиране, кристализация и импрегнация на мрамор, мозайка, варовик, гранит. Шлайфане и полиране на бетон. Машинна обработка на всички видове подови настилки от естествен материал.

Василка ЕООД - Професионално почистване

Фирма “Василка София” ЕООД се занимава с извършване на професионално почистване и ежедневно поддържане на чистотата на обществени и частни обекти. Екипът на фирмата е съставен от инициативни квалифицирани специалисти, използващи професионална техника и почистващи препарати, които работят за постигане на европейско ниво на качество.

Чистене на офиси

Най-добри условия за абонаментно почистване , чистене на - хотели , офиси , затворено комплекси ...Освен на отлично обученият екип в фирмата ни залагаме на най-доказаните в световен мащаб марки на машини за почистваща техника и професионални и био препарати за чистене.Миене на стъкла , основно почистване след ремонт и химическо чистене – изпълнени перфектно и евтино.Отговорно и професионално обслужване на всички клиенти .

Разпространи съдържание