Услуги за дома | Директория с български сайтове

Ona Design - Студио за интериорен дизайн

Интериорният дизайн проектира най-добрият функционален сценарий на Вашето пространство, в уникална, красива обвивка, скроена според Вашата естетика. Чрез влагането на добри, обмислени и устойчиви решения, дизайна помага на хората да живеят по-добре всеки ден. Добрите идеи са тези, които оживяват. За да гарантира перфектен резултат в изпълнението, ONA design си партнира с най-добрите компании на пазара.

Ona Design - Студио за интериорен дизайн

Алпинисти, Топлоизолация

Алпинисти, Саниране и Топлоизолация. Алпинисти ООД предлагат навременни, качествени и професионални услуги, независимо от какво имате нужда: хидроизолация, топлоизолация, саниране, почистване на сгради и др.

Ремонти в София

Ремонти на офиси, домове. Полагане на теракот, паркет, ремонт до ключ. Атрактивни цени. Вътрешни ремонти ЕООД е изграден от професионален екип, специалисти в своята област, които предлагат извършването на вътрешни ремонти и ремонти на офиси и домове.
Нашите услуги са насочени към вътрешните ремонти и провеждането на довършителни ремонти във вътрешната част на обекти.

Циклене на паркет

Циклене на паркет на ниска цена - от 5лв на квадрат. Циклене, шлайфане, лакиране на паркет и дюшеме. Циклене и редене на паркет в София. Редене и монтаж на паркетни настилки.

Качествена PVC дограма в София от Премиум пласт ЕООД

PVC дограма в София Добри цени за Алуминиева дограма и ПВЦ дограма - Разумни цени, Качество и Коректност.Алуминиева и PVC дограма от профили REHAU, Salamander, Etem,VIVAPlast Aluplast,Trocal и KBE дограма щори тенти сеници.

Фирми, оторизирани сервизи, работилници

remontbitovatehnika.com - Пълен каталог на видове ремонтни дейности и фирми, магазини, цехове, автокъщи, оторизирани сервизи, работилници и майстори, които предлагат услугата ремонт и са специализирани в тази сфера. сайтът дава възможност да публикувате безплатна реклама на своя сайт или обява за извършван от вас вид ремонт, в рамките на различни категории.

Велукс

Внесете простор в кухнята, банята или друго място с високо съдържание на влага с нашите покривни прозорци с гладко, водоустойчиво полиуретаново покритие. Универсалните ни GGU покривни прозорци са идеални за стаи и помещения с повече влага.

Домофонни системи ER-TE

Домофонни системи ER-TE са Българско производство на ЕР-ТЕ БГ и са с доказано качество повече от 10 години. Гаранционият срок на нашите домофонни уредби е до 24 месеца. 0889 23 25 71

Хлебарки

Унищожаване на хлебарки и други вредители. ДДД защита от вредители. Пръскане хлебарки, бълхи, кърлежи, мравки, плъхове, мишки, оси, комари и други. Препарати против хлебарки, отрова мишки.

Алакс Дх ООД

Фирма Алакс ДХ е с предмет на дейност производство, остъкляване, доставка и монтаж на алуминиева,РVС дограма и стъклопакети. Разполага с изцяло оборудвана производствена база за тези дейности, както и със собствен транспорт.

Разпространи съдържание