За деца | Директория с български сайтове

Детски сайт - Мъничета

Много занимавки за свободното време на децата - детски игри (флаш и за изтегляне), картинки за оцветяване, гатанки, пъзели, онлайн рисуване, а също и разнообразни образователни материали, чрез които децата могат да научат нещо полезно докато се забавляват.

Детски играчки Fisher-Price

Всеки един от нашите продукти се произвежда с грижа и постоянство. Изучаваме, проучваме и преживяваме нуждите на родителите и техните деца, преди да произведем продуктите си. Специалисти-експерти, инженери по безопасността и продуктови дизайнери тестват всяка нова идея, за да разберат как тя подобрява израстването на децата.

Обединен детски комплекс Кюстендил

Обединен детски комплекс - Кюстендил е създаден през лятото на 2000 година. Той е правоприемник на Центъра за работа с деца (бившия Пионерски дом), Центъра за ученическо,техническо и научно творчество и Ученическата спортна школа..

Флаш игри за всеки. Флаш игри от 7 планети

Флаш игри от 7 планети. Уеб сайт- колекция от цяла планета с флаш игри. В този сайт единственото което е необходимо да правите е да се забавлявате :)

Детски магазин Пумпал

В детски интернет магазин Пумпал ще намерите всичко необходимо за Вашето бебе, дете или ученик: дрехи, обувки, играчки, спално бельо, колички и креватчета, козметика, ученически раници и аксесоари. Очакваме Ви онлайн или на място в магазина!

Фен сайт за Hattrick

Фен сайт на една от най-добрите футболни симулатора -Hattrick Посетете българския фен сайт! hattrick-bulgaria.blogspot.com Фен сайт за Hattrick Фен сайт за Hattrick Фен сайт за Hattrick Фен сайт за Hattrick

Детски къщички за игра

Детски къщички за игра, дизайн и производство. Уникални къщички в различни стилове и размери. Всяко дете се радва на къщичките за игра. Те дават собствено пространство, в което развиват въображение, учат се на самостоятелност и се забавляват. Всички къщички за игра се изработват от екологични материали и отговарят на нормите за безопасност. Къщичките могат да бъдат проектирани и изработени в най-различни теми, малки копия на Вашия дом, взети от любима приказка или забележителност : кули, замъци, пиратски кораби, лодки, влакче с вагони, работилничката на Дядо Коледа и много други. Предлагат се и няколко базови модели с цветове по избор, които могат да бъдат променяни според желанието на клиента.

Детски песнички

Сайт за Детски песнички и игри.
- Детски песни, клипчета на детски песни, външният вид наподобява You Tube, но няма опасност да изкочи нещо друго, освен песничка.
Чудесно откритие за родители.

Калинка Кидс - всичко за деца и родители

Страница за деца и родители. Полезна и любопитна информация, свързана с развитието и интересите на децата. Статии, рецепти, направи си сам. Забава за всички - картички, нова и актуална информация от цял свят, свързана с проблемите на детското развитие. Подвижни игри и други.

Разпространи съдържание