Игри | Директория с български сайтове

Игри

Колекция от флаш игри, разделени по категории: екшън, пъзели, стрелби, спортни, приключенски. Ако обичате да се забавлявате онлайн с игри или просто търсите начин да уплътните свободното си време - посетете ни и изпробвайте уменията си.

StarCraft новини

Новини и StarCraft информация от psistorm.eu | БГ StarCraft от 16.11.2007 до днес. Broodwar и StarCraft 2 новини от България и света. Статии, replays и информация. Всичко, от което имате нужда, за да сте в час със случващото се в StarCraft гейминга.

МениджърТиймс– българския онлайн футболен мениджър

ManagerTeams е онлайн футболен мениджър, който дава възможност на хиляди потребители да се включат в уникален интерактивен мениджърски свят. Играта Ви предлага най-добрия тактически футболен симулатор в мрежата. Противниците ви са футболни отбори, контролирани от истински мениджъри като Вас. Регистрирайте се още сега в http://www.managerteams.com

Шампионската лига на спамерите в България!

Спам игра в България извесни като "гора". Статистиката се рестартира всеки месец, който има най-много точки при рестарта е победител. Скоро много и големи награди!
Най-добрите играчи са тук ! Пробвай се и ти.

Покер онлайн

Най-голямото онлайн общество на българите, играещи покер в широката мрежа - новини, турнири и събития, фрийроли, правила на покера и помощ за начинаещи в нашия форум. Станете част от играта!

Free games to play

Онлайн игри от мрежата с гласуване, оценки и коментари. Споделяйте най-готините игри с други, търсете нови и се забавлявайте. Достъпът е напълно свободен за всички посетители на сайта.

Онлайн игри

Много онлайн игри в мрежата с оценки и коментари. Споделяй готините игри с други геймъри, попадайте на нови интересни игри и се забавлявай в широката мрежа напълно безплатно.

Пъзели

Предлагаме ви пъзели с три различни нива на трудност, които да поиграете онлайн с много приятни картинки. Някои от тях са от красиви Български места.

[DM]GaminG ServerS CS 1.6

Добре дошли в [DM]GaminG ServerS CS 1.6 , приятна игра ви желаем от екипа на [DM]GaminG . Можете да се регистрирате и в нашия форум на адрес: http://dm-game.net/index.php?option=com_user&view=register&Itemid=55

Флаш игри

Флаш игри оналйн, играй безплатно flash igri и се забавлявай в TopFlashIgri.tk. Над 1000 игри от различни категории. В TopFlashIgri.tk ще намерите също картинки, картички, wallpapers, ще можете да се регистрирате да си създадете собствен профил и да чатите и коментирате игрите с другите потребители.

Разпространи съдържание