Напитки | Директория с български сайтове

Рецепти за Коктейли

Коктейлите са едно неустоимо вълшебство и удоволствие в летните задушни вечери. В сайта ще намерите разнообразни рецепти за много алкохолни коктейли с превъзходен вкус и невероятна визия. Рецептите за коктейли са подобрени, което значи че вкусът им е доста по приятен и неустоим. Насладете се с нашите специално подбрани коктейли!

Рецепти за Коктейли

Коктейлче.com | Коктейли, за тези койти ги обичат!

Сайт за всички, които обичат да правят и консумират коктейли! Тук ще намерите интересни факти за различни коктейли и напитки, както и друга полезна информация от света на коктейлите! :)

Напитките в България – богатство и традиции

Един различен поглед към света на напитките в България. Технологични процеси и специализирана информация. Браншови организации и бизнес каталог на фирмите от областта. Новини и събития. Исторически извори, дегустация и download. Кариерно развитие.

Парфюм Армани

Армани всичко за фирмата, нейната история продукти и съвети за закупуване на нейни неща на добри цени.Култови парфюми от Армани информация за тях цени и какво ли още не на достъпен език.

Уеб сайт за ценителите на квалитетното уиски

Блог за любителите на качественното уиски. Статии, ревюта и полезна информация от света на производителите на уиски. Пълен каталог с най-известните видове уиски и тяхното пълно описание, попълнено с снимки и видео.

Вино

Вино – видове и техните характеристики. Научете кои са етапите при дегустиране на вино. Винени сортове грозде. Възможност да прочетете за най-новите тенденции в комбинирането на вино и произведения на кулинарното изкуство.

Биндинг България ООД

Официален представител на бира Радебергер Груп-Германия, бира Бернард-Чехия, ром Барсело-Република Доминикана и бира Естрела Дамм, Испания. Светла бира, тъмна бира, безалкохолна бира, ром - огромен асортимент на качествени продукти!

Българско вино ООД

Винарна Medi Valley е разположена в долината на река Струма. Създаването на богати и специфични тероарни вина, направени от специално селектирано за всеки сорт и тип вино грозде в оптимална зрялост е основната цел на амбициозния екип на МЕДИ ВАЛЕЙ. Ценителите на българското вино могат да се насладят на сортовете Каберне Совиньон, Мерло, Шардоне, Траминер и др. Нашите вина са подходящи за консумация както самостоятелно, така и с пилешки специалитети, твърди сирена, заек, патица, плата със сочно червени меса, ястия от дивеч и др.

Разпространи съдържание