Празници | Директория с български сайтове

Имен ден – български имена

Всичко за българските имена и тяхното значение, както и кога празнуват имен ден. Научете интересни и любопитни факти и проверете, кога Ваши близки и приятели празнуват техните имени дни. Достъпът е напълно свободен.

Магазин за подаръци

Интернет магазин за подаръци предлага статуетки, бижута, чаши и сервизи от рисувано стъкло, вази, спално бельо и уникалната възможност да изпратите красиво опакован подарък на любим Ваш човек!

фенарт- парти-услуги

За да се запомни празника години напред имаме арсенал от разнообразни услуги:
Организация и изпълнение на тържеството – сватба, рожден ден, кръщене, юбилей, детско, училищно, тийн парти, промоционални събития
Цялостна декорация на събития – сватби, балове, рожденни дни, фирмени партита и други
Декорация с материи – калъфи, панделки, воали, драперии, покривки
Декорация с цветя – изкуствени и естествени, аранжировки на поставки, арки, свещи
Декорация с балони – с хелий и въздух, фигури, колони, гирлянди, цветя, букви, клоуни и арки от балони
Взрив – балон

Смс пожелания

Смс пожелания за всеки повод. Зарадвайте вашите близки и познати с интересни и оригинални смс пожелания за всички празници. Тук ще намерите смс пожелания и поздрави за рожден ден,имен ден,юбилей,сватба,годишнина,коледа,нова година,любовни смс-и и др.

Лесна доставка на балони с хелий Балончо

Парти агенция Балончо е дясната ръка на всеки, който организира фирмени и семейни тържества и други развлекателни прояви. Балончо предлага над 100 вида и цвята балони за декорации, декорации с цветя, хартия и други. Ние ви консултираме безплатно, организираме и изпълняваме с ентусиазъм всяко ваше празненство. Обадете се за първоначална консултация или с конкретна идея и ние ще се радваме да ви чуем, да осъществим вашия парти-замисъл и да впечатлим гостите ви.
Предлагаме лесна доставка на балони с хелий, доставка на балони, парти артикули и други, много добро обслужване и малки Парти тайни.

Вю Арт ЕООД

Всеки празничен повод - със свои характер!!! БАЛОННА УКРАСА- различни видове арки от балони, гирлянди, гроздове, фигури и колони. Надписи от блони. Цветово разнообразие и декориране в зависимост от интериора. Балони с хелий, въздушни линии изпълнени с хелий. ЦВЕТЯ - арки от живи цветя, аранжировки във всеки размер за кола, маси,стени и др., висящи икебани. Др.МАТЕРИАЛИ - тюлове, драперии, фолио, стиропор за празнична и сценична декорация.

Различните подаръци

Чудите се какво да поднесете на своите близки за някой празник или дори без повод? Изберете нещо различно – намерете уникалния подарък, който ще предизвика искрена усмивка във вашия прятел или роднина.

Персонализирани дизайнерски подаръци

Дизайнерски подаръци, персонализирани с име, снимка и послание. Подаръци за Коледа, Свети Валентин и други поводи. Изработка на дизайн за сватбения ден. Изработка на дизайнерски мини тениски с ваш текст или снимка.

Мартеници създадени с много любов за Вас и Вашите любими хора

Мартеници за всеки вкус - богато многообразнообразие от ръчно изработени мартеници - класически, гривни, детски мартеници, уникати. Създадени с много любов за Вас и Вашите любими хора. Подарете много усмивки и положителни емоции на вашето семейство.

Агенция за тържества

Иа мирабеле е агенция за организиране на тържества. Предлага пълно обслужване от кетеринг и украса до анимация и фотография. Иа мирабиле организира лични празници, сватбени тържества, корпоративни събития, тийм билндинг събирания и други.

Разпространи съдържание