алкохол

Рецепти за Коктейли

Коктейлите са едно неустоимо вълшебство и удоволствие в летните задушни вечери. В сайта ще намерите разнообразни рецепти за много алкохолни коктейли с превъзходен вкус и невероятна визия. Рецептите за коктейли са подобрени, което значи че вкусът им е доста по приятен и неустоим. Насладете се с нашите специално подбрани коктейли!

Рецепти за Коктейли

Кry4mi.com - Домът на най-колоритните български кръчми

Добре дошли в kry4mi.com – онова малко ъгълче на Интернет, в което сме се опитали са съберем най-колоритните български кръчми и да напишем по няколко интересни реда за тях.

WEB КРЪЧМА

Патриотичният алкохолизъм на един народ. Това е мястото да си кажете мнението ще го бъде ли Българският народ или е прост като галш. Интересува се само за салата и ракия. А може би НЕ.

LOGISTIK BG - лигистика и дистрибуция

"Логистик БГ" ООД в момента има пазарен дял в пазара на бира, безалкохолни напитки, минерална вода и натурални сокове
в региона, повече от 80%, които са директна реализация в търговските обекти. Инвестицията ни е на стойност 8 000 000 лв..
Тя ще ни даде възможност за обхващане обем от работа в цялата Старозагорска област.

PS i-consult - психологично консултиране

Нашата цел е да отговорим на нуждите на всички онези хора, които смятат, че качеството на живота зависи от доброто психично здраве. Нашите услуги са насочени най-вече в областта на психологичното консултиране, както в случаите на нужда от психологична помощ, така и при даването на подкрепа при решаване на житейски трудности.

Борса за алкохол , Алкохол , Уиски , Водка , Шампанско

Борса за алкохол , Алкохол , Уиски , Водка , Шампанско , Борса за алкохол и спиртни напитки. Поръчайте online от цялата страна. Най-добрите цени за алкохолни напитли, Магазин за алкохол, голям избор от уиски, водка, шампанско и спиртни напитки. Колекционерски продукти

Онлайн магазин за хранителни стоки

Онлайн магазин за хранителни стоки, алкохол и стоки за бита! Доставка до дома и офиса! Качество на ниски цени! Експедитивност при доставката, качество на стоките и любезно обслужване!

Анонимни Алкохолици в България

Анонимните Алкохолици е общество на мъже и жени, които споделят помежду си своя опит, сила и надежда, за да разрешат общия си проблем и да помогнат на други да се възстановят от алкохолизма.

Единственото изискване за членство е желанието да се спре пиенето. Няма такси или вноски за членуване в АА. Ние се издържаме сами чрез собствените си волни дарения.

АА не е свързано с каквато и да е секта, религия, политика, организация или институция. Не желае да се включва в обществени спорове. Не подкрепя и не се противопоставя на каквито и да е каузи.

Дъра Бъра — За тези, които си нямат работа

Сайт за забавление, съдържащ интересни факти, спиращи дъха снимки, новини от шоубизнеса и други. Предназначен е най-вече за тези, които си нямат работа. Разполага с множество категории от всякакъв тип.

Солидарност - дневен терапевтичен център за лечение на зависимости

"Солидарност" е дневен център за лечение на наркомании, алкохолизъм и хазартна зависимост. В центъра могат да получат информация и консултация зависими от алкохол, наркотици и хазарт, както и техните родители и близки. Асоциация "Солидарност" успешно работи при лечение на наркомании, алкохолизъм и хазартната зависимост. "Солидарност" предлага психологическо консултиране, семейно и фамилно консултиране, стажантска програма за студенти и обучения за професионална квалификация.

Разпространи съдържание