анализи

Prepishi.com - сайт за ученици и студенти

Огромен архив от от учебни материали, есета, реферати, теми, доклади, лекции, курсови и дипломни работи, пищови, анализи, съчинения, проекти, уроци, протоколи, упражнения, разработки и още много други! Стани отличен ученик или студент още сега. Регистрирайте се още сега в http://prepishi.com

Порталът за имоти на Варна

Актуални обяви, статии, анализи, интервюта със собственици на агенции и строителни фирми.
Актуални обяви, статии, анализи, интервюта със собственици на агенции и строителни фирми.
Актуални обяви, статии, анализи, интервюта със собственици на агенции и строителни фирми.
Актуални обяви, статии, анализи, интервюта със собственици на агенции и строителни фирми.

Новини, статии и анализи - Spekulanti.com

Spekulanti.com е онлайн медията на активните хора, с интерес към всички аспекти на родния и световния бизнес.

Ако имате интерес към българската и световните фондови борси.

Ако се интересувате от имотния пазар.

Ако искате да разберете мнението на големите имена в световния бизнес и икономика.

Ако търсите да прочетете оригиналния поглед на някои от най-известните световни блогъри.

Вие сте попаднали на точното място!

Бизнес Консултиране

Екипът от консултанти на BSI си поставя за цел и има подготовката да определи и анализира често срещаните фирмени проблеми и да предложим решения и индивидуална консултация за постигане на поставените целите на нашите клиенти по динамичен и ефикасен начин.
Сътрудничим си с основните доставчици на услуги в сферата В2В, за да предоставим на нашите клиенти най-добрите стратегии за постигане на успех, като им предлагаме персонализирани услуги в предлаганите от нас решения.

Холдингово сдружение, в областта на данъците

Холдингово сдружение, което обединява специализирани експертни фирми, в областта на одита. Ние имаме дългогодишен опит с първокачественна квалификация на експертите, които гарантират първокачествен резултат на желаните услуги.Холдингово сдружение, съединяващо специализирани консултантски фирми, в областта на данъците.

Тенис новини

Водещи тенис новини. Всичко за тениса. Български тенис. Коментари, интервюта и анализи. Ранглисти на ATP и WTA. Информация и програма за всички турнири. Анализи от световни тенис експерти.

BPost.bg

БиПост-новини от България и света, анализи и коментари, мнение, читателски пост, спорт, Булевард.

BPost.bg e ново поколение Интернет медия. На 1-и октомври започнахме работа в тестов режим и решихме през първия си експериментален месец да отворим медията си и да оставим на читателите да преценят как се развиваме от първия си работен ден. Възнамеряваме да обявим имената в екипа си при официалното представяне на медията. Той е съставен от млади и убедени сме качествени журналисти, които ще се развиват все повече с работата си в BPost.bg.

Разпространи съдържание