антре

Производство по поръчка на мебели за дома, офиса и хотела.

Мебели Зара предлага проектиране, дизайн, производство и монтаж на мебелu по поръчка (индивидуални проекти) за обзавеждане на хотелски, офис, кухненски, холови, спални, детски или други помещения. Предлагаме на вашето внимание голям асортимент от произведените от нас мебели за битови помещения, офиси и хотели.

ХОП мебели - богато разнообразие от мебели

Обзавеждане за офиса и дома на достъпни цени от различни производители - мебели за кухнята, мебели за дневната, секции, тапицирани гарнитури, мебели за спалнята, мебели за детската стая, мебели от иглолистна дървесина

Мебели SIMEX

SIMEX е утвърдена румънска марка с над 100 годишна история в производството на класически мебели. Разполага с 6 висококачествено оборудвани фабрики, собствен творчески отдел в който работят талантливи специалисти в областта на дизайна и дървообработката, добре развита дистрибуторска мрежа, покриваща по-голямата част от Европа. В SIMEX изключително държим на качеството и конкурентноспособността на нашите мебели и поради тази причина работим с висококачествена дървесина от орех, дъб, череша, бук и др.

Разпространи съдържание