видеозаснемане

Сватба ТВ

Сватба ТВ е първата сватбена телевизия онлайн. Ние предлагаме видеозаснемане на сватбени тържества и др. В нашия сайт ще откриете огромно количество видео клипове, албуми, конкурси, новини, съвети и всичко за вашата сватба на едно място.

Сватбена фотография и фотозаснемане

Фото и видео услуги само с HD видеокамери. Качествено заснемане и монтаж на сватби и тържества. Изработка на видеопокани, фотокниги, уникални фотосесии и сватбени видеоклипове. Професионален екип от фотографи и видеооператори. Предсватбена и следсватбена фотосесия.

Видео и видеореклами

Интернет страницата "Videozasnemane.org" е уеб сайт в който ще може да разгледате услугите предлагани от фирма 24 fps ,която професионално се занимава с видео заснемане и видео реклама.

Видеозаснемане

Видеозаснемане и постпродукция на игрално и документално кино, музикални и рекламни клипове, телевизия, корпоративни събития, до художествено филмиране на семейни празници като сватбени тържества, рождени и имени дни, изписване на новородено, изпращане на абитуриент и др.

фото и видео услуги, диджей

Предлагаме фото и видео услуги, озвучаване и диджей на фирмени и семейни тържества.Фотозаснемане, видеозаснемане, сватбена фотография, сватбени и семейни филми, корпоративно видео, продуктова фотография, тиражиране, презаписи.

Сватбен видеооператор NeoDigital studio

-Професионално видеозаснемане на сватбени и семейни тържества в пловдив и страната
-Обработка и монтаж на заснетия материал, добавяне на ефекти и др.
-Оформяне на завършен краен продукт – DVD или Blu-Ray.
-Прехвърляне от/на различни носители

Видеозаснемане на сватби и тържества в Пловдив

Сватбеният празник е уникално събитие в живота на всеки човек. Именно за това той трябва да остане във времето като ярък емоционален спомен, както за младоженците така и за техните близки. В този смисъл мотото на NeoDigital studio Пловдив e "СПОМЕНИ В БЪДЕЩЕТО".

инж. Илко Славчев - Професионален видеооператор с дългогодишен опит във видеозаснемането на семейни и фирмени събития.
gsm: 0889 300 947

Професионалното видеозаснемане

Zasnemane.BG предлага сватбено видео заснемане на най-прекрасния ден от живота на всеки човек. Сватбените фотографи от Zasnemane.BG ще изработят отлична фото сесия на тържеството ви или пък вашето парти. Предлагаме на своите клиенти още отлично видео заснемане на HDV и DVD на отлични цени. Изготвяне на прекрасни сватбени фото албуми.

Сватбено видеозаснемане

Сватбено видеозаснемане от Илиян Матушев. Креативно видео заснемане и художествен монтаж. Качествени видео филми с индивидуален стил за всеки клиент. Посетете сайта за повече информация и примерни сватбени клипове.

Разпространи съдържание