видеонаблюдение

Домофонни системи

"Хорос Къмпани" ЕООД предлага изграждане на домофонни системи, системи за видео контрол и аудио-озвучителни системи.
Фирмата има дългогодишен опит в сферата и квалифицирани служители.
На извършените процедури се гарантира качеството на изработка.
Фирмата предлага гаранционен и извънгаранционен сервиз.
В уеб сайтът на фирмата са описани подробно нейната дейност, услуги, продукти, както и рецензии от клиенти.

Видеонаблюдение

Блогът за информация и коментари в сферата на системите за видеонаблюдение,статии, информация, интересни факти, защо да си сложим камера,за какво ще послужи виоденаблюдението, помощ относно охранителните системи, Как може да се увреди камера за видеонаблюдение , IP камери , Видеонаблюдение , Системи за видеонаблюдение

Видеонаблюдение

Е-КОМЕРС ГРУП ЕООД е специализирана в проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение и компютърни мрежи. Извършва изграждане на системи за видеонаблюдение и компютърни мрежи в цялата страна на много ниски цени, поради факта че фирмата внася всички продукти директно от производителя. Предлага сервизно обслужване на реализираните от нея проекти.

Триада Компютърс ООД

Продажба на компютърна и офис техника, консумативи, касови апарати, POS обурудване, софтуер, презентационна техника и др. Консултации, проектиране и изграждане на локални и виртуални кабелни и безжични мрежи, сървъри, системи за видеонаблюдение, аудио/видео системи, домашно кино. Фискализация. Поддръжка и сервиз.

Предоставяме широк спектър от охранителни услуги

От основаването си до сега АСО-Пирели помага на своите партньори да контролират и развиват бизнеса си с индивидуални решения в сферата на сигурноста и предлага голям спектър от охранителни услуги.

Проектиране и изграждане на системи за сигурност

Основните дейности на "СИЕЛТ" ЕООД са проектиране, изграждане, монтаж и дистрибуция на системи за сигурност. През годините компанията утвърди мястото си като основен конкурент сред водещите фирми в България, специализирани в тази област. Фирмата предлага широка гама от алармени системи, системи за видеонаблюдение, пожароизвестяване, контрол на достъп и работно време, хотелска сигурност, системи против кражби в търговски обекти, системи за периметрова охрана, интегрирани системи за централизирана охрана и предаване на данни, както и цялостен инженеринг за тях.

Камери за охрана

Проектиране, изграждане и поддръжка на всички видове охранителни камери – Ip камери, куполни камери, бронирани и водоустойчиви камери, цифрови записващи устройства и др. Гарантирана висококачествена продукция на достъпни цени.

Мегара Секюрити

рофесионални решения за вашата сигурност - алармени системи, сот, видеонаблюдение, пожароизвестяване, контрол на достъп, oхрана, стоки, oхрана на стоки - проектиране изграждане гаранционен и абонаментен сервиз.

Видеонаблюдение

Електронен магазин за видеонаблюдение.
Доставка на камери и системи за видеонаблюдение във цялата страна с доставка до 24ч.
Единствения магазин за видеонаблюдение със актуални наличности на компонентите за видеонаблюдение.
Фирмата предлага богата гама от камери и записващи устройства за цифрово и аналого видеонаблюдение.

СОТ системи, контрол на достъп и видеонаблюдение, пожарна безопасност

Vangard предлага проектиране и изграждане на СОТ сигнално-охранителни системи, камери и системи за видеонаблюдение, интегрирани системи за сигурност, аудио и видеодомофонни системи, системи за контрол на достъп, пожароизвестителни и пожарогасителни системи.

Разпространи съдържание