вик

Форум за битова техника Forum.SetCombG.com

Един от най-посещаваните форуми с тематика битова техника, климатици, настолни и преносими компютри, хардуер и софтуер, GPS и мобилни телефони, автомобили в България.
Ако ви предстои покупката на уред - това е мястото, където ще намерите множество независими мнения, които ще ви помогнат да се ориентирате правилно.

Онлайн железария

Онлайн магазин за електрически и ръчни инструменти, електро и ВиК части и аксесоари, битови уреди. Бърза доставка до домът Ви, винаги на най-ниска възможна цена. Всички артикули са на цени от склад на едро!!!

Строителни ремонти

За улеснение на своите клиенти ф-ма Перфект Мебел разшири партньорската си мрежа и предлага нови услуги в сферата на строителните ремонти. Ние извършваме проджект мениджмънт и организация на вашите ремонтни дейности и довършителни работи. Наши партньори са фирми доказани в тяхната област (слабо и силно токови, ВиК,ОиВ , сухо строителство, монтажи от всякакъв тип на санитария и всички стенни и подови облицовки гипскартон и т.н.) Всички служители са високо квалифицирани с дългогодишен стаж.

Монтаж, ремонт изграждане на ВиК инсталации

Монтаж, ремонт, изграждане на ВиК инсталации, отоплителни инсталации, щтрангоне, смяна на водомери и много други услуги. Изграждане, ремонт, поддръжка на водопроводни и канализационни системи. Смяна на щрангове, водомери, цялостна подмяна на водопровод и канализация на сгради.

Отпушване на канали и изгодни ВиК услуги

Ние предлагаме решението, което търсите. Лесно и безпроблемно отпушване на всякакъв вид тръби и решаване канализационно проблеми ефективно. Имате запушени канали и тръби? Не можете да се справите сами? Значи имате нужда от нас. Ние предлагаме отпушване, което гарантира безпроблемно бъдещо ползване.

Строителна фирма Радистрой Велико Търново строеж и ремонт на сгради, къщи, покриви, груб строеж

Строителна фирма Радистрой строи и ремонтира сгради,къщи,покриви,жилищни кооперации,метални конструкции,промишлено и сухо строителство от основи до покрив, в област Велико Търново.Изпълнява качествено и в срок поръчките си.

Електро услуги от опитни ВиК техници и ел.техници за София

Елвидом ООД, София извършва качествени 24/7 ВиК и ел. услуги на своите клиенти - монтаж и поправки на бойлери, електрически табла, хидрофорни системи, водопроводни услуги по отстраняване на аварии, замени на ел. инсталации от квалифицирани Вик специалисти и електротехници в София и страната.

БиМ Енерго Груп ООД - парно оборудване и ВиК части

Бим Енерго Груп има удоволствието да Ви запознае с фирмения си каталог състоящ се от богат асортимент арматури подразделен в категории по материали. Продуктите, които предлагаме са както следва: месингова, чугунена и стоманена арматура, арматура от неръждаема и кована стомана, компенсатори, бътерфлай клапи, кранове с пневматични задвижки, кондензни гърнета, сондажни помпи, месингови вентили, видове фланци и хидратанти.Линията на нашата идея е, да продължаваме да следваме безпрекусловно набелязаните цели на коректност ,прецизно обслужване и доверието на нашите клиенти.

Коем ООД - строителство и строителни услуги

Коем ООД е специализирана в следните области:
• проектиране и консултантски услуги в областта на строителството;
• строително-монтажни и инсталационни дейности;
• изкопни работи и транспорт;
• кофражни, арматурни и бетонови работи по изграждане на грубия строеж;
• дървени конструкции и покриви;
• вътрешни и външни ВиК инсталации;

Аква и Газ ЕООД

Компанията Аква и Газ е сред водещите фирми в Старозагорска област при изпълнение на спeциализирани СМР. Фирмата търгува с инсталационни материали и извършва строително монтажни работи по газификация, отопление, климатизация, ВиК, обзавеждане на бани и др.

Разпространи съдържание