вода

Здравословна Храна

Това е ще е един интересен списък на полезните и добри храни – и на вредните , които могат да ви предпазят от нежелани дисфункции на организма и да ви гарантират крепко здрве. Консумацията на умерени количества и разнообразието от тях и други се очаква да доприне за по – здрав организъм.

Боржоми България

Генерален Вносител за България на Боржоми Минерална Вода Borjomi mineral water carbonated water Georgia water Georgia
General importer for Bulgaria of Borjomi Mineral Water Borjomi Bulgaria

Водоснабдителни сондажи - София

Айджигруп ЕООД изграждане на водоснабдителни сондажи,сондажи за термопомпени инсталации,проучвателни сондажи,инженерна геология,ядково сондиране,пускане в експлоатация и узаконяване на сондажи,наблюдателни сондажи,възстановяване и почистване на кладенци.

Фирма Айджигруп ЕООД е специализирана в областта на сондирането. Нашата работа, подход и политика към клиентите ни е да гарантираме качествено, бързо и коректно изпълнение на извършваните от нас сондажни дейности.

Чиста вода директно от чешмата във вашия дом!

Пийте и гответе с истински чиста вода подходяща за ежедневна употреба директно от чешмата във вашия дом! Ново поколение пречиствателна система за вода. Само 1 стотинка за литър чиста вода! Пречистената вода е с отлични качества и баланс на веществата.

Високотехнологични домашни пречиствателни системи за трапезна вода

Най-ниската цена за литър пречистена вода само ПОЛОВИН СТОТИНКА за литър чиста и полезна за всекидневна употреба трапезна вода!
Високотехнологични домашни пречиствателни системи за трапезна вода!
Чиста трапезна вода директно от чешмата във вашия дом!
Пречистената вода е с отлични качества и баланс на веществата.
Бърз и лесен монтаж и поддръжка на системата.
Ефективно премахва от водата: Песъчинки, Ръжда, Тиня, Водорасли, Арсен, Хлор, Пестициди, Неприятен вкус, Тежките метални йони, Бактерии и вируси.
Дезинфекцира водата изцяло.

Помпа.БГ - онлайн магазин за водни помпи

Помпа.БГ е онлайн магазин за водни помпи. В катлога на фирмата ще намерите помпи от следните марки Grunfos, WILO, Honda, City Pumps, METABO,Koshin и други. Потопете се в невероятния свят на водните помпи. Също така в магазина можете да намерите и смукателни и поливни маркучи за вода с различни цолажи.

Продукти Bioaktiv, Германия

Продуктите Биоактив: Биоактив за растения; Биоактив за компостиране; Биоактив за септични ями; Биоактив за пречиствателни станции; Биоактив за животновъдството; Биоактив за езера, язовири и рибарници. Продуктите Биоактив действа, чрез стиммулиране на аеробните и подтискане на анаеробните микроорганизми. Биактив лекува, оздравява, стимулира почвата и растенията, независио дал исе касае за смущения в растежа, недостиг на хранителни вещества, неблагоприятни климатични явления или овреждане на корените и листата.

Разпространи съдържание