деца

Парк на предизвикателствата Дендрариум

Сдружение "Планнини и хора" се грижи за въжената градина "Парк на предизвикателствата Дендрариум" на Витоша. Освен въжен парк там може да се покатерите и по изкуствена стена за катерене. Мястото е подходящо за отмора и забавление и за малки и за големи. Особено през уикендите ще се забавлявате с много други хора и ще споделите удоволствието от планината адреналина от височината и люлеещите се мостове:))

Детски играчки

Разнообразни детски играчки – меки, играчки за яздене, музикални играчки, фигурки на животни и много други, с които да зарадвате своето дете. Посетете нашия онлайн магазин и няма да съжалявате.

Сдружение Партньори - Дупница

Сдружение “Партньори-Дупница” е юридическо лице с нестопанска цел. Приоритет: Подобряване качеството на живот на децата и младежите, чрез осигуряване на подкрепа и създаване на условия за личното им развитие.

АкваСорс - здраве и красота от Природата

Здравословни храни и добавки от английската компания AquaSource за бебета, деца и възрастни с напълно естествени съставки - Водорасли АФА, Зелена енергия, коластра, Есенциални мастни киселини (ЕМК) и др. Натурална козметика с мед и масло от манука.

Калинка Кидс - всичко за деца и родители

Страница за деца и родители. Полезна и любопитна информация, свързана с развитието и интересите на децата. Статии, рецепти, направи си сам. Забава за всички - картички, нова и актуална информация от цял свят, свързана с проблемите на детското развитие. Подвижни игри и други.

Играчки за Вашите деца

Ние знаем какво искат децата. Ние предлагаме играчки направени за вашите деца. Убедете се сами, че ние предлагаме това, което вие търсите. Пред вас ще се разкрие напълно нов свят.

Истинското колоидно сребро - сребърна вода - природен антибиотик Армакс

Истинското колоидно сребро Армакс убива и предпазва ефективно и безопасно от различни инфекции причинени от бактерии, вируси и гъбички. Сребърната вода наричана още природен антиботик е особено полезен за приложение при деца но и при всички възрасти. Армакс е ефикасно и изгодно средство за предпазване от грип и настинки, затова е наричан също втора имунна система на организма.

"Белвю апартмънтс" - комфортни, напълно обзаведени ваканционни апартаменти в Керамоти, Гърция

Керамоти е между най-добре запазените тайни на Северна Гърция. Разположено на малко живописно полуостровче на почти равни разстояния между Кавала и Ксанти, за много десетилетия малкото рибарско пристанище е оставало извън туристическия поток, макар че именно от него тръгва краткия ферибот за остров Тасос.

С огромните площи от фин златист пясък и тюркоазено сините, кристално чисти води на Егейско (Бяло) море, със своите тихи улици, далеч от шума на пренаселените курорти, Керамоти е идеалното място за семейна почивка.

Обзаведени комфортни апартаменти в Керамоти, Гърция

Добре дошли в Керамоти, Гърция - най-хубавия плаж на Балканите!

Доскоро малко рибарско селище и транзитен пункт, от който туристите се отправят с ферибота до о-в Тасос, през последните години Керамоти, префектура Кавала, се превърна в атрактивна дестинация за семеен и екотуризъм.

В помощ на родителите на болни деца

Рубриката, в която всеки родител, който има болно детенце и има нужда от информация за лекари в чужбина, за набиране на средства може да задава въпроси. Много ще се радвам ако мога да помогна .Надявам се всички, които подкрепяха Габи да ме подкрепят и в това начинание.

ЗАЩОТО ЗАЕДНО МОЖЕМ !

Разпространи съдържание