джаджи

Inspired Bits - Битове от бъдещето

Блог, в който можете да намерите статии на различна технологични и/или екологична тематиа. В блога се публикуват и интересни и иновативни проекти за хай-тек еко джаджи.

Джаджите или всичко чудато, което ни заобикаля

Този сайт е идеалното място за всички, които са пристрастени към откриването на нови и чудати дизайнерски решения и технологии. Тук можете да намерите разработките на най-известните продуктови дизайнери в света, да се запознаете с прототипите, които те създават, както и да откриете уникалните иновации, улесняващи живота на хората.

Скрити камери

Запознайте се с най-ефикасният начин да научите тайна, крита дълго време от вас. За това ще ви помогнат нашите висококачествени и достъпни скрити камери, които всеки може да закупи и да ползва без за това да има нужда от специално образование. Информирайте за всичко, което ви интересува без да се налага да слухтите зад вратите.

Онлайн магазин за търговия на едро и дребно. Изгодни цени!

Онлайн магазин за търговия на едро и дребно с електроника, домашни потреби, аксесоари за пушачи, компютърна периферия, електронни джаджи, електронни цигари и консумативи за тях и много други. Големи намаления при покупка на едро!

Намерете подарък за вашия любим човек

Интернет магазина, който ще осигури по-забавен, радостен, интересен интригуващ и лесен живот. Мястото, където всеки може да открие нещо изключително полезно, а цената само ще ви накара да се зарадвате. Направете на ваш близък или на самите вас нестандартен, но много полезен подарък.

Технологии, мобилни устройства - IT новини

ITZone предлага ревюта, статии и новини за най-новите джаджи, телефони, компютри, фотоапарати и аксесоари. Страницата се актуализира ежедневно. технологии, мобилни устройства, джаджи, телефони, компютри, фотоапарати, аксесоари

Разпространи съдържание