държава

Япония

Един сайт за далечна Япония – история и традиции, много разнообразни и красиви снимки от страната на изгряващото слънце, култура и език, японска кухня - всичко това събрано на едно място с напълно свободен достъп.

Гърция

Един уеб сайт за съседна Гърция - история на страната, митология, интересни и красиви снимки, всичко за гръцката култура и език, гръцка кухня, почивка и екскурзии на море.

Вестник Комунистическа правда

Вестник "Комунистическа правда" е орган на Градския комитет на Българската комунистическа партия в София. Първият му брой излиза на 7 ноември 1991 година. Поради финансови и организационни причини към края на 1996 година ГК на БКП - София преустановява издаването му, докато не бъдат отстранени причините, довели до неговото снемане от дневния ред на организацията.

Официален сайт на Българското правителство

Официален сайт на Българското правителство с информация за структурите в него, новини, Министерски съвет на Република България. Система за правна информация, документи, събития, заседания, комисии, решения и други. Биографии за работещите в Министерския съвет.

Разпространи съдържание