екология

Обединен детски комплекс Кюстендил

Обединен детски комплекс - Кюстендил е създаден през лятото на 2000 година. Той е правоприемник на Центъра за работа с деца (бившия Пионерски дом), Центъра за ученическо,техническо и научно творчество и Ученическата спортна школа..

Inspired Bits - Битове от бъдещето

Блог, в който можете да намерите статии на различна технологични и/или екологична тематиа. В блога се публикуват и интересни и иновативни проекти за хай-тек еко джаджи.

Екология

Ако се интересувате от екология и искате да научите повече за природата и за нейното опазване посетете посочения адрес. Тук ще намерите много интересна информация по темата.

Чичко Тревичко

Керамични фигурки със семенца Чичко Тревичко, във форма на човече 4 различни пози или във форма на жабка 5 различни пози. Чудесен подарък за всеки повод!

Eнергоинвестмънт АД - лицензиран търговец на електрическа енергия

Енергоинвестмънт АД се ангажира да предостави на бизнеса достъпна електроенергия, персонализирани решения и превъзходно обслужване. Лицензиран търговец и доставчик на електрическа енергия, предлагайки на бизнеса достъпна електроенергия, персонализирани решения и превъзходно обслужване.

Адрес:
бул. Княз Александър Дондуков 82
София, 1504

Еко проект

Еко проект - Иновативно списание за екология. Иновативно списание за екология, експерти ви консултират и направляват в най-важните изменения в законодателството и изискванията. 100% гарантирано решение на вашите проблеми.

Разпространи съдържание