интериорен дизайн

Ona Design - Студио за интериорен дизайн

Интериорният дизайн проектира най-добрият функционален сценарий на Вашето пространство, в уникална, красива обвивка, скроена според Вашата естетика. Чрез влагането на добри, обмислени и устойчиви решения, дизайна помага на хората да живеят по-добре всеки ден. Добрите идеи са тези, които оживяват. За да гарантира перфектен резултат в изпълнението, ONA design си партнира с най-добрите компании на пазара.

Ona Design - Студио за интериорен дизайн

Мебели, дограма, интериорен дизайн - Мода за дома

Мода за дома е сайт за интериорен дизайн, мебели и дограма. За съвременния бит и дом, за последните модни тенденции. Намерете интересни и полезни идеи, малки хитринки и изпитани техники за почистване, подреждане и всичко останало за дома, офиса, градината.

Кухни, Интериорен дизайн, Обзавеждане, Мебели - Мебели Онлайн

"Мебели Онлайн" е сайт за обзавеждане, интериорен дизайн и мебели, създаден да Ви предостави интериорни решения, интересни идеи и "направи си сам" проекти за Вашите офис, градина, дом.

Интериорен дизайн IDEA

Подходът ни към интериорния дизайн е както към всеки дизайн – формата следва функцията. Всичко трябва да има своята причина за съществуване и да служи на своята функция.
Тази логика ни позволи да работим успешно с множество именити клиенти по разнообразни проекти. Сред клиентите, които са ни се доверили, са фирми като КРИТ, АРКО, ИБЕРА, УИНСЛОУ, EUROPE TOWER (първият български небостъргач) и много други.

Интериорен дизайн и обзавеждане – съвети, новини и нестандартни решения за дома

Artcafe.bg е сайт за интериорен дизайн и обзавеждане.Тук можете да видите нестандартни и интересни решения, съвети и новини за Вашия дом.Всичко свързано с интериорния дизайн

Фърниш БГ – Мебели и обзавеждане, интериорен дизайн, онлайн магазин за мебели, хотелско обзавеждане, мебели по поръчка

Фърниш БГ – Мебели и обзавеждане, онлайн магазин за мебели, интериорен дизайн, мебели по поръчка, хотелско обзавеждане, обзавеждане и оборудване на заведения, комплекти за обзавеждане, дизайнерски мебели, проектиране на мебели, проектиране и изработка на кухни, индивидуални интериорни проекти

Интериорен дизайн - ZigZag Студио

Цялостен интериорен дизайн и 3D Визуализации за Вашия ремонт, апартамент, мезонет, къща, магазин, заведение или хотел. Изграждане на интериорни проекти. Детайлни чертежи за изработка на мебелите.

Разработваме интериорни проекти за жилищни и обществени пространства. Офисът е в гр. София, но можем да проектираме обекти в цяла България. Ние ще направим за Вас проект по индивидуално задание, цялостни интериорни оформления на: заведения, ресторанти, барове, къщи, апартаменти, хотели, офис помещения, експозиционни щандове за изложения.

Астела Хоум

Астела Хоум предлага дизайн и производтсво на текстилно обзавеждане, тапети, корнизи, мека мебел и аксесоари за обществени сгради и частни домове. Астела Хоум е изключителен представител на марките Pierre Cardin, Interieur, Unland, Wilman Interiors и Winter Creations за България. Новите световни тенденции в интериорния текстил ухаят на свежест и настроение и са подходящи както за уюта на домашния интериор, така и за визията и издръжливостта в хотелски комплекси и обществени пространства.

Интериорен дизайн

ES design е студио за интериорен дизайн в град София. Услугите ни включват: Жилищен и Обществен интериор; Проектиране на мебелен и продуктов дизайн; Експозиционни щандове и рекламни площи; Декориране; Ремонт и довършителни работи - разполагаме с екип от професионалисти за всички видове строително-ремонтни дейности; Изготвяне на 3d визуализация. e-mail: office@es-design.biz; tel: 0893533512;0878485251; http://es-design.biz/

Тониране на латекс и бои - Балкански 2010 ЕООД

Фирма Балкански 2010 ЕООД предлага цветови решения, тониране на бои и латекс по Ваш избор, всички необходими инструменти за боядисване и дори готови професионални екипи от майстори, които да изпълнят Вашия ремонт, ново интериорно решение или просто освежаване на Вашия апартамент.

Разпространи съдържание