книги

Борса за стари книги и учебници

Борсата за стари книги и учебници ви дава възможност да добавите книги, които са ви непотребни и продавате. Всеки може да разгледа добавените книги по категории и да се свърже с продавача.

Онлайн магазин за книги

Онлайн книжарницата на издателство Панорама Груп представя своето богато разнообразие от над 5 000 книги с много рецензии и мнения, както и невероятни цени и отстъпки.

Каталог онлайн магазини E-ShopSbg.com

Онлайн магазин. Интернет магазин. Поръчай онлайн Техника, GSM, Парфюми, Мултимедия, Бижута, Цветя, Облекла, Храна и Напитки, Книги, Оръжия, Подаръци, Козметика, Авто аксесоари, Еротични аксесоари, Мебели, Уеб сайтове, Играчки и др. Електронна търговия. Пазарувай онлайн. eshop

Купи книга

3 книжарници в 1: нови издания от книжарница Книгосвят, стари книги, употребявани книги и антикварни книги от Книжен пазар и милиони заглавия от Amazon - на английски, немски, френски...

Книгомрежа

Анотации за нови книги. Новини от света на книгите. Класации за най-продавани книги в книжарница Книгосвят.

Алекс и книгите

Посетете този уеб адрес ако сте почитателите на книгите и обичате да четете през свободното си време. Тук можете да научите много интересни неща свързани с различни заглавия и още много други.

Reader-I Удобството от четенето на електронни книги

След лавинообразното навлизане и популяризирането на четенето на електронни книги в САЩ (където 30 процента от продадените книги са електронни), това се случва и в Европа а в частност и в България. Разбира се с много по бавни темпове но все повече хора преоткриват удоволствието на четенето по съвсем нов начин. За целта обаче читателите биват улеснени с устройствa като Reader-I. Четенето с електронен четец е доста по удобно и не натоварва очите допълнително. Повече информация за ридъра и еКниги посетете http://www.reader-i.com/.

Rogger Dojh Daily

Литература, поезия, разкази, статии и онлайн книги: Сезон за лов на диви кучки, Нещата от Гората, Приказки изпод Болния Мозък и др. Ежедневни публикации, коментари и нови авторски текстове.

Разпространи съдържание