консултиране

Адвокат Евгения Ганчева :: Правен и Бизнес консултант

Адвокат в София с практика в областта на корпоративното, търговското право, интелектуална собственост и интернет право, процесуално представителство. Принципи на адвокатската практика на Евгения Ганчева - правен и бизнес консултант по въпроси на търговското, корпоративното право в различните му практически аспекти и проявления.

Бизнес Консултиране

Екипът от консултанти на BSI си поставя за цел и има подготовката да определи и анализира често срещаните фирмени проблеми и да предложим решения и индивидуална консултация за постигане на поставените целите на нашите клиенти по динамичен и ефикасен начин.
Сътрудничим си с основните доставчици на услуги в сферата В2В, за да предоставим на нашите клиенти най-добрите стратегии за постигане на успех, като им предлагаме персонализирани услуги в предлаганите от нас решения.

Пламена Иванова - психолог Варна, психологическо консултиране

Психологическо консултиране на деца, юноши и родители при стрес, тревожност, агресия, ниска самооценка. Подкрепа на хора в криза при негативни преживявания, насилие, смърт на близък човек. Семейно консултиране. Професионално ориентиране. Работя във Варна, но приемам за консултации хора от региона и страната. За повече информация, моля посетете psihologicheska-podkrepa.info.

Консултантска фирма Некст Консулт

Некст Консулт е лидер при бизнес консултантите в България. Ако нещо във вашият бизнес не е в оптимално състояния, разходите са твърде големи или просто сте загубили посока и стратегия за в бъдеще то Вие бихте искали да го оптимизирате. В такива моменти помощта на специалисти като екипа на Некст Консулт е безценен.

Разпространи съдържание