логопед

Логопед, психолог, аутизъм, дислексия | Logosbg.net

Логопед - психолог предлага професионални консултации и терапия на хора с комуникативни дефицити, аутизъм, дислесция, заекване, езикови проблеми и емоционално-поведенчески нарушения в София. Психотерапия, цялостна рехабилитация и корекция от психологическа гледна точка.

Логопед, психолог, аутизъм, дислексия | Logosbg.net

Логопедичен център Логита.

Заекването е проблем в човешката психика, който може да бъде преодолян с помощта на логопедичен център Логита. Тук логопедите постигат 100% успешен резултат в 98% от случаите. Благодарение на новаторският метод за постигане на гладък, мелодичен и плавен говор, логопедичен център Логита е променил хиляди съдби. Заекването никак не е вечно, а в това може да се убедите в нашият център по логопедия.

Логопед

Логопед в София, който успешно работи при гласови и артикулационни нарушения, промени на звукове или неправилно звукопроизношение и други проблеми. За повече информация за логопедичния кабинет, заповядайте на нашия сайт.

PS i-consult - психолог и логопед

Сайт за психология и психологически услуги. Интернет психологическите консултации са възможни както от цялата страна, така и от цял свят, стига човек да има интернет връзка, компютър и да говори български език.

Чуждоезиково обучение на деца и възрастни в Оксиния

Чуждоезиково обучение на деца и възрастни в Оксиния - Чуждоезикови курсове, детски център , английски, немски, френски , детски езикови курсове, ранночуждоезиково обучение, курсове за възрастни, почасово гледане на деца, ученическа занималня, рождени дни, детски парти клуб, логопед, психолог, езикови сертификати

Логопед

Вижте предлаганите от нас програми за превенция и лечение при логопед. Запознайте се с новите методики, даващи резултат. Ние предлагаме също така диагностика и оценка при логопед.

Разпространи съдържание