медицина

Лечител - Здраве, Болести и Лечение

Здравен портал за лечение на болести, чрез билки и диети. Тук ще намерите полезна информация за почти всички съвременни заболявания, както и ефективни мерки за тяхното преодоляване. Облекчаване на симптомите и пълно оздравяване, чрез нашите съвети.

Лечител - Здраве, Болести и Лечение

Здраве Бг - българският портал за здравето ви

Здраве Бг разполага с десетки статии за вашето здраве – обширна информация за болести, последни новини и научни статии. Здраве Бг разполага с десетки статии за вашето здраве – обширна информация за болести, последни новини и научни статии. Здраве Бг - българският портал за здравето ви

Служба по трудова медицина към СТС Инженеринг

Анализ и оценка на риска,
Всички видове инструкции за безопасност при работа,
Обучения и курсове по безопасни условия на труд,
Квалификационни групи по електробезопасност,
Медицински прегледи,
Консултации по всички въпроси вълнуващи клиента,
Изготвяне на индивидуални договори и гъвкаво ценообразуване.

СТС Инженеринг работи на територията на цяла България. Всички дейности на службата са сертифицирани по ISO 9001.

Онлайн магазин Здравословен Живот

Водеща група за здравословен начин на живот. "Здравословен Живот" е внос и дистрибуция на здравословни стоки от водещи световни производители, един от малкото столични магазини за био и здравословни храни и продукти от целия свят и България.

Kinesio.BG ™ - портал за кинезитерапия

Kinesio.BG - интернет портал за информация, обучение и помощни материали, както и продукти и консумативи за закупуване в областа на спортната медицина, медицински травми, кинезиологията, кинезиотерапевтика, рехабилитация, физиотерапевтика и сходни области.

Медицинска мрежа

Медицинска професионална мрежа. Лекари. Медицина. Медицинска директория. Намери лекар. Информация, научни публикации, статии с медицинска тематика. Специалисти от различни сфери на медицината, подредени по специалност и град.

Разпространи съдържание