международен транспорт

Международен транспорт

Международен транспорт и преместване в чужбина Международни транспортни услуги, Международен транспорт спедиция и карго, Спедитори и карго товари и транспортиране .

Транспорт, международен транспорт, международни превози

Транспорт, международен транспорт, международни превози, международни товарни превози, насипни товари , логистига, спедиция , борси товарни , logitrans , транспортни фирми , транспорт , международен транспорт , международни превози.

Инфостройрент - борса за лека и тежка строителна механизация, специализирана работна ръка и транспорт

www.infostroirent.com е сайт основно специализиран в областта на отдаване и намиране на строителна механизация и специализирана работна ръка в България.

Сайтът представлява виртуална борса на фирмите занимаващи се с отдаване на тежка и лека строителна механизация и е свързващо звено между търсене и предлагане.
Предимства на сайта:
първата по рода си "Карта на строителната техника" в България
директна връзка без посредник между предлагащия и търсещия строителна техника, специализирана работна ръка или транспорт на машини и товари, по области и категории в страната

Етап Адресс

ЕТАП АДРЕСС АД е превозвач на пътници с автобусен транспорт в страната и в чужбина. Съвместно с туроператора Груп плюс ООД използват собствена авторемонтна база и автопарк. Над 30 автобусни линии всекидневно в България. Колите им са климатизирани, с хладилник, кафемашина, TV, DVD, микрофон, снабдени са с двойни подлакътници на седалките, ABS спирачна система. Качеството на пътуването е високо, заради редовната техническа поддръжка и квалифицирания екип. Разработените графици и съществуването на над 30 офиса в страната предлагат пълноценно обслужване на населението. гр. София 1504, бул.

Разпространи съдържание